Forever alone, slår på High School Musical 3!

Det är absolut kul att sitta hemma helt forever alone! jo men visst! Jag festar till det lite med men en hedlig film!! Det blir High School Musical 3! Den är ju bara för bra! Hejsan hoppsan! Önsk mig lycka till så inga spöken kommer o äter upp mig! :S


Tjobre vad händer jao, peice man!

Jao!


Ben&Jerry's !!!

Hejsan hoppsan! Just nu sitter jag,Frida och Emilia i äter Ben&Jerry's ! Härligt härligt! Jag bloggade inte i morse för sov hos Emilia inatt! Men tänkte så här, att jag lägger ut kvällens outfit! Vad sägs om det! Idag var jag och tjejorna ute i åt pizza, fyfan vad gott det var! Jag åt nästan upp en halv barn pizza! ;) men nu ska jag kolla på film! Outfiten som jag har haft på mig idag är denna!

Blusen (kommer inte ihåg)
Shorts- H&M
Tights (stava)- Lager 157
Jeans jackan- typ Lindex eller nått!

Jag bjuder på en bild bomb! <333

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_207356919.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_207356920.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_207356922.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_207356923.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_207356924.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_207356926.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_207356927.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_207356928.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_207356930.jpg" class="image">


Torsdag!

Godmorgon Sverige!
Hello hello! Fint väder idag också! Idag blir det typ att va med kompisar o bada! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, eftersom det ända jag gör är typ att va med kompisar! Men jusde, dagens outfit!

En jumpsit från H&M


Smultron är gott!

Godmorgon godmorgon! Har precis lämnat Melwin på fritids. Dagens ser ut så att jag,Frida o kanske Emilia ska ut i plocka smultron o kanske bada! Härligt härligt! Sen får vi se vart dan leder!

Jusde, dagens outfi idag är det också mysig!

Mysbyxorna är från InterSport.
Ett vit linne från H&M.
USA tröjan är från Gina Tricot.

Enkelt och skönt! Ser you!


Dagens outfit!

Hello! Jag tänkte börja med nått nytt! Dagens outfit! Asså ska försöka vissa dagens outfit varje dag men vi får se! Just idag en det en ganska regnig dag då kör lite mysigt! Tröjan är från lager 157, mjukis byxorna är från stadium eller inter sport eller nått, örhängena från guldfynd och mascaran är från Maybelline New York!

Nu blir det Alvin och gänget 3 och mys i soffan! Bara en fråga, är det bara min blogg app som funkar?! Har hört att man inte kan lägga upp bilder o inte ens kommer in! Min funkar fin fint! :D


random kul!

är hos Alice!


Lite uppdatering!

Hejsan hoppsan! Idag ska jag vara med Alice! Sen har jag väl inget mer planerat att göra just idag! Det blev bara en liten uppdatering om dagen! Bloggar senare, så blir det lite mer i detalj om vad jag gjorde idag! <3


Igång igen!

Nu så tror jag att jag är igång igen! Efter några veckors break så bloggar jag igen! Nu ikväll har vi vart hos grannen! Kul kul! Fick mig en god drink! Imorgon kanske jag ska va med Alice! Men vi får se! Nu blir det tv! Alla är trötta i min familj sen kommer jag som är piggast i hela stan! Undra vad jag ska göra ikväll! Ha det bäst!

Pusspuss!


lite sådär om gårdagen o idag! ;)

kul liv lixom! :)


checka dettta! <3

hejsan hoppsan! just nu sitter jag och lyssnar på världens bästa låt asså en av dom bästa och världens sötaste, snyggaste o bästa video! Går inte att beskriva men ta en titt vett ja! <3 http://www.youtube.com/watch?v=D2gSWWupWo0
Medans ni ändå håller på så kan ni ju gå in på bloggen som skapade denna underbara video! Asså den bloggen handlar om anncelo! Så rekommenderar den sten hårt!!!! http://annicaomarcelo.blogg.se/ ! om ni har sett på big brother så har dom nämt denna blogg! <3 

Godis är gott! :D

Hejsan hoppsan! allt bra med er?! Igår var det midsommar, trevligt trevligt!! Idag har jag verkligen sovit ut! Klockan är typ halv fem och i mitt huvud känns det som om hon typ är 1 eller 2! Haha! Just nu blir det chilla i soffan och moffa godis! Sen får vi se om jag raggar upp några kompisar och hänger med dom! Jusde! Försöker få upp video inlägg! Vet inte om dom har kommit upp! Det är nått fel, men ska försöka och kolla och försöka slänga upp ett video inlägg iallefall en gång i veckan! Kan ju bli lite tjatig att lägga upp fler varje dag! Eller vad tycker ni!? Haha! Men nu ska jag steka lite och käka dumle klubba! Puss o kram!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_207207923.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_207207925.jpg" class="image">


Stort tack min klass för att ni alltid finns där! Älskar er! <333 :*

Hejsan! Idag var det sista skoldagen! Alltid förendras från och med nu! Jag tycker jälv det är sjukt tråkigt att hela klassen spräcks upp! Asså älskar min "förra" klass! Om någon/några läser detta så ger jag er all lycka! Hoppas vi km träffas o ta en fika nån gång! ;) vi får fan inte tappa kontakten på grund av att vi inte går i samma klass! Älskar er, ni är bäst!
Imorgon är det skolavslutning och kanske sista gången i hela mitt liv jag får se hela min klass samtidigt! Asså man börjar ju nästan gråt, vi har endå träffat varandra nästan varje dag i 7 år! Jäkligt långt tid mina vänner! Kommer "om jag hinner" lägga ut hur jag kommer se ut imorgon! Hoppas alla kommer ha en underbar varm och skön sommar! Ett stort tack för dessa underbara år klassen! <3333


Ett stort frågetecken!

Hejsan! Allt har varit bra idag! Fin middagen var väldigt rolig!

Men jag undrar en sak! Varför ska människor släng en massa skit på en och verka "coola"?! Ska bara säga fuck you bitche's! Håll den jävla saken för er själva, hela världen behöver inte veta! Om någon kan svara på min fråga nån gång så vore jag tacksam! Men jag tror att det har nått med hjärnan att göra!
Sen fins det dubbelt så många som är snälla och kan hålle det inom sig! Tack gode Gud att dom finns! Annars hade det vart ett rent helvete!


Skam Sverige!

Vi bara börja med att säga, uhh blää fyy! Sverige va fan gör ni?! Fyfan skam säger jag bara! Men vi tar er nästa gång jäkla skitungar! Asså Ukraina! ;)
Jag sitter hemma i soffan typ helt forever alone! ;) pappa i Anton är och kollar nån annan stans och mamma gick nyss o sig!

Men nu ska jag gå i göra mig i ordning! Jag hatar Ukraina! Hej då!

Julia


Svullet öga!

Hejsan! Idag har det varit en ganska lungn dag! Men gympan spelade vi brännboll! Men otur som jag har så fick jag en freesbe (stava) i ögat! Så nu är jag svullen, röd och har ont! Men men! Hoppas det bara går över till skolavslutningen!

Imorgon är det fin middag, hoppas det blir gott! Men nu ska jag klippa mig! Hinner ingen bild idag! ;)


Soffdag!

Igår hittade jag en klänning! Äntligen säger jag bara! Jag och mamma letade i hela Norrköping efter en klänning! Jag tänker inte lägga upp nån bild, idag iallefall! Kanske gör det på fredag innan skolavslutningen!, vill inte riktigt avslöja hur jag ska se ut än! ;) Men annars igår så köpte jag en tröja och ett par shorts! Och så beställde jag o mamma lite kläder! Kanske låter som jag köpte jättemycket kläder igår, men det är sommar man behöver lite nytt i garderoben!! ;)


Det ser ut som det blir regn idag så blir en soffdag! Just nu kollar jag på Karate Kid den filmen är rätt bra! Sen så ska jag nog slå på Never say Never eller nått! ;)

Puss puss! <3


Klänning!

Hejsan hejsan! Idag blir det att köpa klänning och några skor! Hoppas jag hittar någon som verkligen klickar om ni förstår! Men nu ska jag åka! Chao chao //Julia


schema! <3

förlåt förlåt förlåt! Bloggen har inte varit upptaterad nu på länge! asså har haft en sån vecka som jag lixom inte har orkat! men nu tror jag att jag är igång igen! BIg brother är slut!!!!!!!!!! :(((((((((( Det är världens bästa program! Men nu kan man iallefall följa annica och marcelo på http://annicaomarcelo.blogg.se/ jättebra blogg, rekomenderar stark! De upptaterar jäkligt bra och lägger alltid upp nån bild! ;) Annars näst sista skolveckan! soft! om en vecka sitter jag i kyrkan med klassen! det känns som det typ är en termin kvar eller nått! efter sommaren blir det Floda! Klassresan vart lyckad, det var jättekul, och jag som sagt älskar ju karuseller! Fyfan vad roligt det var! Och Frida hittede en hel del killar att haffa på! ;) eller vad säger du Frida?! Idag är det fredag, härligt härligt! Imorgon ska jag med famlij iväg och köpa skolavslutnings kläder, jag vet jag vet väldigt väldigt sent! Men ändå är det ganska bra för då vet jag att ingen kan köpa en lika dan, för det är ju inte roligt! kuligt kuligt! Idag var jag intte med KS (kamratstödjarna) och bowla och käkade hamburgare! tänkte vissa nästa veckas schema!
Måndag: vanlig dag, träna på sången och typ aa lite så!
tisdag: sexans alltså våran avslutningsmiddag, det blir typ att klä sig fint och äta tre-rätters.
Onsdag:fotbolls match mot alla lärare! kanske åka in och äta pizza med klassen!
Torsdag: KS har några stationer och sånt med fika, sen bir det film och lite gott med klassen!
Fredag: skolavslutning i kyrkan! Sen sommarlov
Alla andra dagar sommarlov!

det var väl allt! // julia! <3

Klassresa klassresa!

JAAAAAA! fyfan vad nice idag åker jag till götet och Liseberg! NICE NICE NICE! kommer inte blogga nu mer idag och i morgon, om jag inte tar Emilias mobil! ;) tja tja bloggen!


RSS 2.0