BB !

Tja tja bloggen! Ännu en dag som jag inte har bloggat! Men nu är jag här! Dagen har varit bra! Varit på stan med Agnes o Evelina..! Det var nice! Nu ikväll var jag på SK men Friends! Det var kanoners! Ikväll har jag kollat på Gray's! Det är sjukt sjukt sjukt bra! Men nu blir det Big Brother!


Överdriver nog lite!

Asså det är svårt att blogga när man inte är hemma! Förlåt för jag inte bloggar, men det är en sån här vecka när jag inte orkar! Dagen har varit bra! Pratade med feffe nu ikväll, gud vad jag saknar henne!

Big Brother: finalvecka, själv hejar jag på Annica! Men vad händer mellan henne o Marcelo? De är typ arga på varandra! Om jag får säga så ska de ju typ glömma allt ifrån Big Brother, menar det har ju hållit på och klippt ihop en massa scener och vi ser bara 40 min av hela deras dag! Glöm det och flytta ihop! De är så söta tillsammans! Jag tror Annica lille bror överdriver lite!

Men nu ska jag sitta och skratta åt Hannas pappa! Hejdå!


Grattis fader!

Ojdå ojdå! Har typ glömt bloggen idag! Men har verkligen mått skit idag! Asså har typ sovit nästan hela tiden efter skolan. Idag/ikväll har jag pratat med min älskade Frida! Herre gud vad jag saknar den tjejen! Just nu kollar jag på Big Brother! Asså man börjar nästan gråta för man vet att det är så kort tid kvar! :( jag tycker amandus har blivit lite snällare men inte jätte, han stör sig ju på typ allt! Hoppas Anncelo är ihop när det kommer ut också, oh gud de är så gulliga! Det var nån som frågade om jag hade tagit årets första dopp! Den kanske inte har hängt i svängarna, för jag har skrivit det typ flera gå, men men så kan det va! Bara för att förtydliga JA jag har badat! Men nu ska jag kolla på Big Brother sen ska jag sova! :D


Marcelo+Annica=Ska Vara Kvar I Big Brother! Men hur gick det?! Vi saknar dig Marcelo!

Jag måste bara säga! FUUUCK FUUUUUUCK FUUUCK FUUCCKKKKK THIS SHIT! hata hata amandus o hanna j hata hata amandus o hanna j men älska Annica Annica älska älska Annica Annica!!!!Helvete vad vilket jävla fucking skit rent ut sagt! Vi saknar dig ju Marcelo vi hoppas du har det bra! Vi älskar dig Marcelo hoppas viiii ses snart! Marcelo Marcelo Marcelo stakars Annica hur kan man bara rösta ut han sådär så Annica får vara helt forever alone?!? Ni är ju helt knäppa som inte rösta på han! Va fan ska hanna j göra där inne?! Hon är bara en jävla käring som städar och måste lära sig att ta på sig lite mer kläder! Uch uchhhh säger jag bara! Ne fyfan vad arg jag är nu! Bläääää hata hata Hanna j hanna j! Nu är det ju iallefall klart, Annica ska vinna! Ni borde skämas där ute för att Marcelo åkte! Va fan ser ni hos Hanna j ?!?! Jag blir så trött på sånt här åhhh!


Men annars har dagen varit skitbra! Det har varit skit varm i sjön och jag o några kompisar tog ett kvälls dopp och det var sjukt kul! Men sen förstördes allt av att Marcelo åkte ut! Hinner inte med nån bild! "(


Sverige Sverige Sverige!

Ojdå ojdå ojdå! Sverige Sverige Sverige ! Grattis! Vi är fan bäst! Ojojoj ojojoj ojojoj ojojoj! Grattis grattis


Fotboll med familjen!

Hejsan hejsan! Dagen har varit bra! Vrå gick bra, trodde jag skulle vara mer nervös än vad jag var! Men asså det gick faktigst väldigt bra! Nu blir det fotboll med familjen! Nice, imorgon blir det också vrå! Fast utan repliker! Men nu ska jag dra! Chao chao!


Nervös!

Hello!

Den stora dagen är inne! Dags för vrå premiär! Fyfan nu börjar man bli lite nervös men än så länge är det lungt! Hoppas allt går bra idag! Nu måste jag göra ordning en macka!! ;)


Vrå imorgon! Alla kan komma! 14.00 inträde

Förlåt igen! Asså efter skolan idag så åkte jag direkt till stranden! Det var riktigt skönt! Sen åkte jag till stan och köpte skor och handlade mat! Sen åt jag sen badade jag igen! Och nu har jag precis kollat på big brother! Därför har jag inte bloggat! Men idag åkte ju feffelue som alla vet! Big brother börjar närma sig sitt slut! Det kommer ju kännas sjukt konstigt, för nu är man så van att sätta på tv:n kl 22.00!
Jo jusde! Imorgon är det premiär för vrå! Herre gud vad läskigt det här kommer bli ! Men det är bara att göra som vanligt! Alla som vi kolla, det kostar 100 kr för vuxna över 20år tror jag och under 20 år är det 50 kr! Det börjar imorgon kl. 14.00 men om man ska kolla så ska man väl komma lite innan! Hoppas jag ser några roliga face!

Nu ska jag kolla på tv! Puss puss


Kommer sakna dig något grymt mycket!

Tja tja! Eller ska jag säga god natt! Idag var jag ju i Floda! Det var fett nice, vi var riktigt flumm! Men hörre ni, Big Brother, Annica har blivit helt crazy, men sen tog Marcelo och hon ett snack och nu tycker jag hon är vanlig igen! Men Marcelo, Gud vad snäll han är! Fyfan nu är han en riktig man med ett riktigt hjärta! Det är så söta!


Kom på en annan sak! Frida Frida Frida! Hon åker till Cypern imorgon och jag kommer sakna henne nått sjukt mycke! Hur ska vi klara oss här hemma?! Åk inte feffe lue! Åk inte! :(

Imorgon är deg fredag! Mhhhhhm!


Nästa Floda!

Nu har jag badat! Första doppet, fyfan vad jag är bra! Det var inte så kalt som jag trodde.! Kl. 18.00 ska jag till Floda! Nice!


Baddax!

Hejsan hejsan! Idag har jag varit i skolan, som vanligt! Nu kanske det blir första doppet i sjön! Men vet inte, gör det inte om det är för kalt! Men vafan det här ska jag klara! Ikväll blir det Floda, det är en sån där typ träff eller informantionskväll eller vad man ska säga Men nu ska jag dra! JAII!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_203896306.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_203896319.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_203896321.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_203896325.jpg" class="image">


Drömmar!

Hejsan!

Kollar just nu på Big Brother! Skit bra, men folk är typ helt konstiga! Tråkigt att det är så kort kvar! :( men nu ska jag fan ta och sova, för imorgon är det en speciell dag! Det är torsdag, en dag i veckan heter torsdag, härligt!

Sov sött och dröm fina drömmar!


Jag lyckas med allt!

Hello!Skolan idag såg ut: massa papper i början, sen kom Kulturskolan och vi skulle dansa, rast, lärde oss vrå dansen, lunch, rast, matte och sedan NTA. När Kulturskolan var där så skulle vi glida på golvet! Och smart som jag är så låg hel tyngden på knäna och tajtsen vart det två runda hål i! Sen vart det brännmärke på båda knäna! Lyckat säger jag bara! Men nu ska jag käka nått sen blir det en massa vatten och stek med Eve, Emilia och kanske Frida! Ikväll blir det SK, nice! <3333


Stek!

Big Brother dags! Efter blir det sova! Är fan trött idag, det beror nog på solen! Haha, som vanligt! Hoppas det blir lika skönt och finst imorgon så man kan bli lite brun! Har inget mer att säga än god natt sov så gott!


Tisdag kväll!

Tja tja! Snart kommer Eve och Emilia! Idag har vi stekt! Men vet inte vad jag ska skriva om! Men bloggar senare!


Älskar att vara dryg emot lärare!

Hejsan hejsan! Idag blir det att steka sig! Fuck vad varmt det är! Skolan idag har varit kul! Hela min klass drygade mot en lärare för vi inte fick som vi vill! Kan bara säga det att min skola är helt jävla fuckad, cp störd osv! Alla lärare har nått emot mest mig men också emot våran klass! Rekommenderar den inte! :) men ny ska jag göra läxan, puss puss!


Natti natti!

God natt mina vänner! Idag Har det varit en solig dag! Men nu ska jag sova!

Puss puss!


Så jävla läskigt asså! :/

Nu börjar jag lugna ner mig lite! Men Marcelo var nära att åka där! Du får ta det lugnt Marcelo! Fyfan vad nervös jag var asså! Ohh det var inte roligt asså! men mina favoriter är iallefall kvar änså länge, men man vet aldrig nu! Nej fyfan vilken känsla! Ni ska vara i final fattar ni det?! <33


Hjälp mig vadan?!?

Fyfan hjälp mig! Jag sitter och är skit nervös och typ darrar! Big brother ni skrämmer livet ur mig! Roddan har åkt och en till ska ut! Hoppas verkligen inte det är anncelo! Nu snackar Gry om nått att nån ska lämna men sen komma tillbaks?!? Känner mig som ett stort frågetecken! Vadan är det som händer?! Fattar fan inget just nu!


Mums mums!

Efter en härlig dag med cykeltur, steka i solen, musik och vattenkrig så ska jag äta lite mat och kolla på Sex and the City 2 ! jammy! Annars har eran dag varit bra elle?!? ;)


Så B!

Jag har så Hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää osv TRÅKIGT! :((((


Jag ska försöka!

Tja tja! Har precis käkat frulle! Idag har jag inget speciellt att göra! Ska försöka tvinga mamma art vi ska göra nått kul men vi får se... Annars har dagen varit bra! Solen skiner och det är varmt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_203312921.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_203312934.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_203312948.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_203312956.jpg" class="image">


Trött tjej!

Efter en helg med Alice så är jag hemma! Har varit lite dålig med uppdatering men som sagt "Alice". Idag har Alice o jag lastat in en massa kycklingar! Ni kanske inte vet det men hennes familj har ju kycklingar! ;) just nu är jag på fest hos min granne! Asså är sjukt trött efter denna helg! Nu ska jag kolla på big broter! Asså det är nått cp med big brother, det går inte att kolla på hela avsnittet! Va fan!!!!! :(((( men tur som jag har går det på tvn nu! ;)

Bloggar senare! <3


uppdatering!

nu blir det pool time! jaii! 💚💛💚

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_203069391.jpg" class="image">


God morgon!

hejsan! nu har jag precis vaknat! Alice ligger fortfarande och sover! idag är det fint väder och vi kanske tag ett dopp i poolen! ;) men nu ska jag försöka väcka Alice!

god morgon Sverige!


kulig dag!

Hello! idag he jag ju som sagt vart med Alice! det blev att sova hemma hos henne! vi har b.l.a hoppat studsmatta och haft skoj! vi ska snart sussa, tror ja!

men har inget att skriva! hörs imorgon! <33
pussPuss god natt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3280383/images/2012/pic_203026246.jpg" class="image">


Lalalalalala fin besök!

Hejsan! Idag väntar man fin besök! Alice kommer, vi har inte vart på sjukt länge! <33


Angående en fråga som jag fick! Min header som jag har nu har jag gjort och redigerat på picknik som dock har lagt ner! :( men det finns jätte många ställen man kan redigera på! Jag har faktigst inget ställe just nu som jag redigerar på! Men jag är säker på att du hittar nått bra! Tack för den fina kommentaren! Hoppas du fick svar på det du ville!

Ha det gött, så ses vi sen! <3


Säger bara HelgHelgHelg! :D

Hej.! Förlåt att jag inte har bloggat idag.! Har ju vart i skolan o efter kollade jag på film sen åkte jag med familj till Eskilstuna och kollade på Antons match. Nu är det lång helg, sooft! Har inget exakt planerat vad jag ska göra men typ va med kompisar och ha lite skoj det kommer det allt bli!! Haha ;) men nu ska jag strax gå och sussa men först måste jag checka Facebook!


Men tänkte bara ta lite om Big Brother. Annica och Marcelo i bråk " igen ". Men ifrån min sida tycker jag att Annica tog det lite väl hårt! Det var ju bara ett litet skämt! Men ta det lungt de är iallefall sams nu! :D men Hanna J börjar bli lite kär va?!?;) jag tror nästan det va! Lars han är lika härlig som vanligt!

Men nu ska jag njuta av denna helg! Har hört att det inte är långt kvar tills sommarlov!! Jaiii! :D kanske dags att köpa klänning! ;)

PussPuss mina små änglar! <3


Breaking Dawn! <33

Chao! Idag har jag vart med pappa på hans jobb! Nice o slippa skolan! Ikväll ska Melle o jag ha myskväll! Vi har kollat på Spy Kids 4, gahha den var skit bra! Nu återstår Breaking Dawn! :D jaiii! ;)


ha det bäst floodhäst! <333


med detta säger jag " God Natt "

Nu ska jag kolla på big brother och när det är slut ska jag sova! Sk ju med pappa imorgon och ska upp kl. 06.00! D:Ajja det börjar nu! igen bil! orkar inte

Måndagar kan ingen gilla! :(

Hejsan! Idag har varit en okej dag... Men ingen människa på jorden borde gilla måndagar!

Jag mår piss just nu! Ont i huvudet, snuvig, kalt/varmt, trött och har tråkigt! Men men sånt är livet! Imorgon är det PRAO dag! Tror det blir Björsons med pappa! Annars blir det Ericsson med mamma! Kul ser inte fram emot det! Sen måste man redovisa vad man har gjort o så! Kul! det man kan skriva är ju antingen "kollat på när pappa målat och städat efter dom - eller mamma " satt bakom mamma när hon jobbade och gjorde inte ett skit, eller jag fick trycka på en knapp på datorn, dagens höjdpunkt JAII! ;( men det är ju bara en dag och det ska jag väl klara, menar slipper ju skolan, och det är sooft! Men nu ska jag kolla på tv o villa! ;)

Puss puss ha det gött! <33


Underbara vän!

Hejsan igen! Big Brother, vobban åkte ut! Asså det var bra med ändå dåligt! Jag heja inte på han men seriöst Hanna J kunde ju ha åkt ut! Men men..... Ikväll kommer det bli för jävligt, är inte trött och är flumm! Vad ska jag göra åt saken?!? Haha;) <333Jag tycker synd om en vän! Jag vill bara att du ska veta att jag finns här för dig! Även om det är mitt i natten kan du alltid ringa! Dy är inte nått misslyckat barn! Du är underbar, snäll, rolig, söt, snygg osv!!! Jag finns här och jag vill bara att du ska veta det!


cause I still turn to you!

Hejsan! Idag har jag haft en underbar dag! Har vart med bästa och haft allmänt kul..! ;) ska strax kolla på big brother! Själv tycker jag Hanna j ska åka ut men man vet aldrig! Just nu lyssnar jag på Justin Bieber! Så jävl bra den senaste låten är! Rekommenderar den stenhårt! TURN TO YOU! Det är kärlek! Men nu måste jag dra! Chaooo! <3333


Älskar er!

Ikväll har varit den bästa på länge! Har varit med världens underbaraste vänner! Vi måste göra om det massor med gånger! <3 Nu blir det datan och tv resten av kvällen. Imorgo blir det kanske underbara vänner igen!
Ha det bäst! tjao tjao! <3 <3image description

Lycka till i läs! ;)

Skrev en liten dikt


14.02

Hello! Idag har jag varit i Vrå i morse! Det gick bra! Men nog om det! Har inte gjort så mycket mer idag! Men bloggar sen ikväll! <33


have a good night!

Underbar kväll med underbara vänner! Nu är det bara att ställa klockan på halv 9 ! :( ska till Vrå imorgon och repa och sånt! Snart tar det starten, jag har en av huvudrollerna på premiären! :D den 26/5 kl. 14.00 kör vi! Alla kan komma men man måste betala inträde! Men jag kommer snacka mer om detlängre fram när det närmar sig! ;) men nu ska jag kolla på tv!
Ha en bra kväll! <33


you are so damn good!

my friends are everything to me! love you so fucking much! although I may be a little weird sometimes, there you are always by my side! do not know what I would do without you! you can not have better friends!love you more than anything! <333


I don't care! <33

Hej! Har precis varit i stan med pappa.
Ikväll blir det antagligen fg, det vill säga om nån social kommer! ;) idag hade vi matte prov, måste bara säga att jag är verkligen sämst på matte! fyfan vad arg jag var efter! Vi håller även på att skriva våran avslutning låt! Asså får verkligen damp, vi får ju förfan inte bestämma nått! Åhhhhh det är bara några som bestämmer och det stör mig så sjukt mycket! Jag vet inte ens hur låten går, men det är väl ingen som bryr sig om vad jag tycker! :) but I don't care! <33


Underbar dag! <33

Idag har det varit en underbar dag! Har haft det skit kul med goda vänner! Jävligt flummig dag om jag får säga så! Men seriöst det här var den bästa dagen på länge, hade ett glatt humör och var flumm nästan hela dagen! :))) tack tack tjejor för denna dag! <333

Puss puss och gå och lägg er nu! :DD <3 :*


Godnatt puss puss! <33 :*

Hej! Nu sitter jag som vanligt och kollar på Big Brother! :D älskar detta program! <33 efter Big Brother blir det sleeping time! Imorgon ska jag till stan med Milli! Kvällen har varit skitrolig!! ;) okej men nu orkar jag inte skriva mer!

Puss puss godnatt! <33


Rain rain rain

Första dagen på länge som det är regn..buuhu! Men nu får jag gossa ner mig i filten... Skolan idag var okej, men slog i ryggen och värsta märket efter det! Har skit ont, men men!! Nu ska jag ta en promenix med Freja! Nice,, eller inte!?!?!
See you! <33 ;)


22.18 trött?!? :0

Hej! Kollar på Big Brother, fantastiskt! Älskar detta underbara program! Haha ;) efter Big Brother ska jag gå och sussa! Så bloggar nu i pausen... Idag har jag inte gjort så mycket, chillat och lite så! Asså vet inte vad det är med mig den här veckan, är trött varenda kväll! Asså jag brukar alltid vara den piggaste o så men vafan får damp, är trött redan nu?!? Men nu började det! <3333


Tisdag!

Chao! Allt bra med alla? Men idag var det nationella prov! Vet inte hur man ska säga att det gick, men det var fan svårt! Nu ska jag göra matte, sen ska jag försöka gå ut och va med några friends...

See you later alligater (stava)! <333


Sleeping time! <33

God natt allihopa! Idag är jag sjukt trött, så tar ett kort inlägg! Big Brother idag var skit bra! Inga bråkade och alla var glada och lite crasy! Nästan hela dagen har jag vart med kompisar och haft det nice... Imorgon blir det nationella prov typ halva dagen, åhh det är i engelska också... :((((( men bara typ tre prov kvar denna vecka sen är det klart! Men nu ska jag sova!

Ha det gött! Natti natti!!! <33 :*


Kompisar nästa! ;))

Hej! Måndag "chek"! Denna dag har varit både roligt och förjävlig! När vi inte har skrattat har vi typ fått skälllll... ;) men men...... Strax ska jag va med kompisar, sen får vi se hur det blir! Big brother igår var skitbra! Jennifer åkte ut!!!!!! :DDDDDDDDDDD hon har varit så jävla dum den här veckan!! Nu hoppas vi på en fin bröllops vecka! ;) Frågan är hur man kan komma på att gifta sig i big brother, men men det finns ju personer till allt! <333

Hörs och ses senare! puss pusss!! <3333


Back again!

Har varit i Dalarna hela helgen! Hade inge jävla internet! :( men nu så är jag hemma igen! Har köpt två Justin Bieber tröjor, en väska, ett halsband, en kitty bok och nått mer men kommer inte på! Hoppas alla har haft fint väder och haft det bra, vädret i Dalarna har iallefall varit sämst! Fredags molnigt, snö, kallt och regn! Lördags regn och molnigt!
Och självklart idag när man åker hem är det strålande sol! Ajja, inget man kan göra nått åt! Men nu efter typ tre timmar i bil så är jag ganska trött. Btw big brother har jag knappt kunnat titta på för android-telefoner är ju sådär riktigt dåliga! Men Marcelo va fan håller du på med?!? :000 Sånt får man inte hålla på med! Och Jennifer är ju rent ut sagt dum i huvudet! Men men det finns ju människor till allt! ;)

Bloggar ikväll så får vi alla hoppas att Jennifer åker! ;) jag menar hon klagar ju ändå på allt! <33


Dalarna nästa! <33

Hello! Nu har jag packat klart, och ska snart sätta mig i bilen. Är inte taggad att sitta i en bil i tre timmar, men men! Får titta på Never Say Never, som är skitbra!!!!! Hoppas jag kan blogga i Dalarna, annars gör jag det på söndag kväll eller måndag! <33


Sorry sorry sorry! <33

Förlåt förlåt förlåt! Jag vet att ni har tjatat om det, men jag har faktigst en förklaring! Datorn är paj, iPaden som jag annars använder gick det inte att lägga upp inlägget på och iPoden var urladdad! Men jag ska ju till Dalarna nu över helgen, åker imorgon nån gång efter skolan! Så nu ikväll har jag hållit på och packat. Lite efter men maj-brasan var rolig och var med härligt folk, eller iallafall vissa! ;) vi fick tända brasan, det är stort! Nu ska jag snart försöka sova! Men det kanske inte blir något bloggande i helgen! Vi får se om jag har nått internet där uppe! Ni kan ju alltid checka! ;) men ska blogga innan jag drar! Hoppas alla är nöjda nu! <33
vädret är nice just nu, fortsätt så! <33 ;)


RSS 2.0