Senaste dagarna

Tjena! Haft Gryma dagar nu på sista tiden! Börjar från torsdagen 
Ebba, fabbe o amelie kom till mig och vi typ chillade och stökade ner mitt rum något grymt mycket! Aja sen stack vi tjejer o käkade pizza och fabbe stannade med Anton. Sen hängande han med killarna och då badade vi i min jakuzzi och hade det allmänt bra. Sen Kom han tillbaka men tänke inte va med oss, ne men asså vi övertala han Gryma som vi är! :))) Sen slutade det med alla alla tre stannade för natten. Så vi kollade på film lite spontant mitt i natten, vi såg "Spring Breakers" igen. Ni vet den jag dissa så stenhårt. Aja kollade vi iallefall på och ja fattar fortfarande inte handlingen men men.. Sen somnade alla utom jag , attttans. Sen på nått sätt vakande alla igen. Och då fick jag världens bästa plats i sängen men täcke, kudde och allt! :DD 
Aja sen somnade vi kanske runt 5 halv 6. 

Fredagen sov vi till typ 12. Sen åt vi kollade på film osv osv. Sen stack fabbe och då åkte vi till ÖB och mötte Agnes o Ebba C och skulle köpa saker till Jepsers överraskningsfest! Så gjorde vi det sen gick Ebba H Jag o amelie till MC och åt.

 Sen gick vi igen till jepsers hus och då fixade vi iordning allt ! Sen kom han och allt blev bra. Sen kom det fler folk sen vart det ass kul ! Sen stack dom och några stannade kvar och sov. Då typ ågrade jag mig att jag inte åkte hem , för hade inte fått sömn natten innan och skulle inte få det den här natten heller , så jag tänkte fml typ..

 Aja sen hände det en hel del sjuka saker som att vi satt och åt nudlar i Jespers mamma o pappas rum inlåsta . Ja ni fattar sjuka grejer. 

Idag städade vi hela huset typ och sen stack vi hemåt! När jag kom hem la jag mig i soffan och sov till typ 4 på eftermiddagen ! Och nu känner jag attttans för det för jag har totalt vänt på dygnet! Det betyder alltså att jag inte är det minsta trött alls! Men äsch ska sitta och kolla på Disney Chanel hela natten fan! Imorgon ska jag sova sova sova! Och sen chilla som fan! Hehe! Sitter och skriver på mobilen så orkar inte direkt ta allt i detalj men ni borde fatta! Nu ska jag kolla på tv! Pussss


Skantz i bakrunden 
Vågar inte lägga upp dom sjuka bilderna jag har på amelie! Haahah

Fan vad dom är tråkiga

Hejsan ! 
Ja vad ska man säga sitter här i en ensam fotölj helt ensam ensam ensam ensam! Alla ligger och sover tråkiga som dom är, sen kommer jag helt pigg! Tråkiga !!!! 

Orkar inte så jävla dålig ..!!!!

Fiiiiiiiiiiiiiiisk

Fitta min laddare är fucking paj! Någon som har att låna ut? 👏 
På julafton Fuck 
Karma det är vad det är karma ...

Julafton

God Jul allihopa! 
Åhh hatar den här väntan innan man får öppna paket! Det Kalle Anka om 45 minuter sen fan hoppas jag att vi får öppna några paket iallefall! Tiden går som saktast på julafton! Herregud kan det inte bara bli kväll så man får slita upp sina paket ?!? Imorse öppnade jag 2 paket! Kanske tur att jag öppnade just dom, för jag tror det var dom tråkigaste men mest behövliga paketen! Ni vet sånna hör tråkiga som man helst inte vill önska sig men är så himla nödvändigt. 
Det var iallefall hårsaker för mitt trassliga hår och ansikts rening och typ sån här smörj som fuktar upp huden på ansiktet! Aja ni fattar, inte dom roligaste men det behövs! Nu ska jag fortsätta sitta här i soffan och jag vet inte ha tråkigt! Bara mina syskon jag och två tråkiga kusiner sen är det inga mer barn, plus så är det killar så ändå inga jag kan hänga med. Så det blir ju lite tråkigt! Aja tagga Kalle anka snart! Hoppas nu får Gryma presenter , läget upp kanske imorgon vad jag får eller nått!

Fin gran I KNOW


vilken jävla film alltså

hejsan! Imorgon är det julafton, för klockan har passerat 12 så att. 
Okej när jag gick och la mig var jag sugen på att slå på en film. Så jag gjorde som jag alltid gör och kolla överallt söker lite hit och dit, och tillslut fick jag fram en film som hete Spring Breakers. Kollade vilka som var med och oj vilka bra kändisar det var med tänkte jag 
Selena Gomez- Disney Chanel
Vanessa Hudgens- Disney chanel
Ashley Benson- pretty little liars
Man bara wooho bingo typ, alla bra i en och samma film.
ja jag gör som vanligt läser lite kommentarer om filmen nedanför och det står typ, sämsta filmen ever, ångrar att jag slösade 90 minuter för dethär, den suger oooossv
Men jag klickad igång den ändå. 
Den börjar lite konstigt och sen fortsätter den så!
Liksom när man tittar vilka som är med tänker man värsta barnfilmen. Men nej det visar sig vara världens jävla
Sex,knark, supa sig full, döda, vapen,poliser,masker,fängelse,hångel film. Alltså mina vänner herregud vilken dålig film
Tänk er själva att ashley vanessa och nån snubbe kör trekant i poolen i filmen. Det låter inte ens rimligt men det är sant. Selena Gomez var väl den ända som  inte gjorde bort sig får jag nog säga. 
Sen springer dom runt och dödar alla
Och har på sig nån slags lejon bikini och nån rosa rånarluva för hela ansiktet. och dansar runt i en ring med vapen?
Alltså herregud vilken film . Seriöst led av att tänka att dom ens tackade ja till filmen. Det här var faneme dåligare än att sitta och kolla på Tecknat Nalle Puh i 48 timmar. DÖr vet inte vart jag ska ta vägen. Kan inte tro mina ögon! vilken film....
Filmens handling var iallefall att dom här 4 tjejerna då har vårlov och vill åka bort för att se nått nytt. Men de har inga pengar för de knarkar upp allt. Iallefall bestämmer sig 3 av dom att råna en restaurang . Och dom gör det med hjälp av rånarluvor och vattenpistoler. 
De får tillräckligt med pengar och drar iväg. Festar på som galningar och röker och tar droger hela tiden. Och sen kommer polisen mitt i en fest typ och tar alla.De sitter i fängelse och sen typ i rättegången sitter nån ful snubbe med silvriga tänder. asså det finns inget fulare på killar än när dom sätter dit låsaständer som är silvriga. Han betalar iallefall ut alla tjejer och tar med dom till hans kvarter. Han är ju förstås en knarklangare och ganster osv. Selena säger att hon inte trivs och vill åka hem och där slutar hon va med i hela filmen. Sen gör dom sjuka grejer och jag vet inte vad. Sen blir en till tjej skjuten och hon bestämmer att hon cokså ska åka hem. DÅ är det 2 tjejer kvar Ashley och Vanessa. Och dom håller på med det ena och de andra. Sen börjar dom skjuta filk typ sen slutar filmen. 
 
Inte nog med det så filmades filmen på ett så sjukt konstigt och jobbigt sätt. Man täänker typ för sig själv håll still kamera jäveln nån jävla gång ditt äckel. svär man blir galen.Herregud kolla inte på filmen, den suuuuuger något så stenhårt. Konstigaste, tråkigaste och dummaste filmen jag någonsin har sett. 
0 Brödrostar av 1000 kan jag lätt säga!

man väljer inte släkten

tjena! 
Ingen aning om vad jag ska skriva om men...
 
Vad ska men säga mer än att livet suger! Jaja det är julafton om 3 dagar och lov jipppi shooho. 
Men vad hjälper det mig? Det ända jag vill säga är att "att vara en Flood suger". Bra replik.
 
klockan är 20.00 och det är lördag och jag funderar på att gå och lägga mig. Hur illa är det inte då?
Har ju iallefall julafton att se fram emot! Hoppas på bra saker nu, fan vill ju bara slita upp paketen. imorgon eller måndag blir det fixa gran. Vi är inte sena med det, det är ni som är tidiga. Japp nu säger jag iallefall godnatt.

JULLISLOVIS

tjabba! tar mig friheten att skriva nu eftersom jag sitter vid datorn. så mycket enklare att skriva då. Ja jullov nu. som jag har längtad, jag tror ingen i världen inte vill ha jullov just nu. Sjukt skönt eftersom jag var suuuper skoltrött. Nästa fråga är ju vad ska man egentligen hitta på nudå på jullovet. Vill ju inte direkt sitta hemma hela dagarna. har inget speciellt planerat just nu, ska ta dagarna som dom kommer. Nu lät jag spm värsta livsnjutarN, vuxenpoäng till mig nu alltså. Nemen ska ta det lungt iallefall, kanske drar en sväng till stockholm med kompisar. skulle ju inte sitta helt fel alltså.
 
Aa men just nu så sitter jag på rummet mitt och lyssnar på Mileys nya album. Ska ju på henne i Maj men måste ju kunna absolut alllla låtar annars blir det sjukt pinsamt så ska träna in allllllla!! Det är ett måste faktist.
 
Mina vänner, vad händer på nyår då? Själv har jag inte planerat nått alls än. Inte köpt nån nyårsklänning ingenting. PANIK. eller inte, har sjukt många klänningar i garderoben som jag behöver andvända. har inte ens tagit bort prislappen från vissa. Men hoppas på sjuka händelser iallefall.
 
Är det bara jag som längtar som en tok till jullafton eller? känns som det! Vill ha nyttt nytt nytt! ska bli oerhört spännande.
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på musiiiiiika, sen blir det kanske Grown Ups 2 eller nått sånt. Men vi får se. 
 
Dock så är datorn som jag skriver på paj såatt det finns inga bilder eller nått! Men men

Jullllov

Tjena! Denna vecka har varit så ointressant så att det inte ens varit värt att skriva om det! Men ja sista skoldagen idag, sen blir det vollyboll imorgon och sen jullov ! Mamma Mia vad jag jag längtat! 
Frejsan var med igår skolan

Myslördag

Hejsan! Nu sitter vi här i kallheten utanför Ica och säljer massa! Det är amazing vet ni vad? Jo amelie o jag har fått biljetter till miley cyrus. Och inte nog med det, vi har Golden cirkel! Det är fett sjukt, döööör! Ja men jag fryser om händerna nu, så kan inte skriva mer. Annars har allt varit bra denna vecka, inget speciellt typ! 


Helgen typ

Hej! Hur mysigt är det inte att ligga och gosa i sitt varma täcke när allt runt omkring är så kallt? 

I fredags var jag då på Idolfinalen i Globen. Grymt kul var det. Det bästa av allt var ju att få äta på restaurang. Love 
that feeling!! 

Lördagen igår var ganska lugn. Började igår få ont i huvudet och halsen, eller ja det började i fredags. Får se vart det leder nudå. På kvällen stack typ hela familjen på julbord förutom jag som i re hade lust. Anton bjöd hit kompisar så medans han var och åt fick jag kolla till dom. Han var antagligen orolig att dom skulle hitta på något konstigt. Sen kom han hem. Och jag spenderade min kväll i soffan med chips och Godis och en gosig filt. Sen kom ju dom förstås och pratade och var lite social med mig också. Sov sedan gott den natten med huvudvärken och allt.

Söndag och andra advent idag. Helt sjukt redan? Idag har jag väl tagit det lungt också. Grillat lite korv i öppna spisen. Och faktikst gjort lite nytta genom att börja lite på engelska läxan som ska redovisas inför hela klassen. Stor redovisning som jag ska ta me Freja och allt på. Ska bli spännande och se vad hon kommer att göra, tänk om hon inte ens vågar gå in i klassrummet, haha trubbel. 

Den så har jag hunnit kolla på julkalendern. Haha jag tycker den är grym. Ska absolut följa hela den! 

Imorgon blir det premiär då! Årets första lucia tåg. Inte alls taggad. Vill bara att det ska ta slut. Jag tror vi kör minst 6 stycken gånger denna vecka, sjukt att dom utsätter och för det tycker jag. Visst det är fint och mysigt men det blir för mycket. 

Nu ska jag försöka sova hade jag tänk. Eller kanske slå upp boken och bli trött av den. Varför kan man aldrig sova på söndagkvällen. Bara söndagar. Otroliggggt!! 
Fick såna coola lysande band på idol.

Inspiration till julen. Längtar tokmycket. Hatar skolan.! Har inte ens köpt en enda julklapp än..., 


Varför måste man vara perfekt för att bli accepterad i världen?

Hej! Kan inte alla bara försvinna? Allt skulle bli lättare, skulle inte känna mig så jävla mycket dåligare då. 



BELIEVE

Hej! Bloggen ligger jag åt sidan för tillfället antar jag! Mycket stora inlämningar och allt annat i mitt liv som är betydligt mycket viktigare! Men tänkte dra ett inspirerande inlägg nu.. Eller inte

På sistone har mitt beteende verkligen gått upp och ner, ena dagen suuuperglad, andra dagen Fuck life. Jag vet inte rikigt va det beror på. Kanske är det min vad ska man säga Sadness inuti mig som springer ikapp mig ibland! Vissa dagar blir det bara för mycket för mig kropp att hantera och ta in så då antar jag att det lättaste sättet att få bort det är att stänga av allt och alla! 

På sistonde har jag funderat mycket över lag, men allra mest på hur folk beteeer sig och mest hur jag betéer mig. Och nu har jag typ äntligen fattat vad människor menar. Jag är medveten om hur jag är, att jag stöter bort många människor i vissa lägen, att jag vill stå i centrum, att jag är dryg, att jag skyller och är allmänt dum mot folk, att jag skriker, att jag är dum hur jag ibland behandlat folk och att jag inte är i närheten av den perfekta flickan alla vill va vän med. Jag vet , det här är mina dåliga sidor och dom jag oftast visar. Jag skulle inte palla med mig själv en dag utan att vilja slå mig då. Ibland sitter jag hemma och önskar att jag var annorlunda. Oftas vill jag bara börja om i ett annat land och allt nytt, men vad ska det vara bra för, det här är fortfarande vad jag är vem jag är. Jag är fullt medveten om att jag är hur ska jag säga "andra handsval" överallt. Varför kan jag inte vara annorlunda, fast på ett bra sätt? Jag förstår inte själv varför jag stöter bort folk, jag kan inte hantera hur jag är alla gånger. 

Ibland vill jag bara försvinna från denna plats. Ibland får jag en tanke av att allt skulle va så mycket bättre utan mig! 

Varför kunde inte jag få vara den där perfekta tjejen alla älskade? Ingen kan ens ta mig seriöst. 

Jaja slut på sånt skit! Imorgon drar jag på Idolfinalen! Skojsigt!







RSS 2.0