Finaste låten!

Skönt med kväll. Varje morgon längtar jag till kvällen och att sova. Nu får jag äntligen göra det! Just nu sitter jag och lyssnar på "Nothing Like Us" världens bästa låt och gjord av världens bästa kille, JUSTIN! Japp det var allt, natti


Fun!

Måndagen klar. Efter skolan drog jag Frida, Alice, fabbe o bilby hem till fabbe. Vi gjorde inte så mycket, lyssnade mest på justin och pratade, sen drog Frida efter en stund. Sen skulle Alice och jag åka buss hem och det var sjukt läskigt för vi stod vid värsta läskiga busshållsplatsen. Men jag är hemma i trygghet nu. På onsdag ska vi typ kanske va igen. Men har ingen anning, det brukar bli lite konstigt! nu är det Top Model som gäller!


Big Dreams!

Noo, imorgon är det måndag. Bion var iallefall ganska bra, dock lite långtråkig men annars. Nu har jag redan slängt mig till sängs och slagit på en film. Fortsätter på temat som förut men nu är det 2AN. Ska väl säga godnatt!


Ego

Slår på den gamla hederliga filme High School Musical 3. Wiho det var sjukt länge sen nu. Men ja inatt sov Alice här, vi skypade kollade på film osv. Hon drog för en stund sen men vi ses ikväll igen för då blir det bio, med, Emilia, Alice och Frida. Vi ska kolla på Ego, det verkar väldigt bra, så nu får vi hoppas på det också. Jaja men nu ska jag kolla på filmen . Alltså Zac är riktigt jävla snygggggggh!


VART ÄR NI?

Kul att vakna upp och gå ner sen är det ingen hemma?! Jag har ingen anning vart dom är. Rostjärnet sitter i och rostmackorna ligger uppe, min brors mobil ligger kvar hemma, ingen svarar när jag ringer, bilden är borta. HALLLLLLLÅ visst är det lite skumt?


Ledsen, deprimerad, arg

Är fett deppad. Vet inte varför, det är ju fredag, men känner ingen andledning just nu till att vara glad. Jag skulle faneme kunna sätta mig i ett hörn och gråta! Fuck all just nu! FAN FAN FAN


The memories I will never forget

Hej! Har en tråkig fredagskväll, så tänkte skriva lite sådär.
 
 -10 udda fakta om dig själv
 -9 saker jag gör varje dag
 - 8 saker som irriterar mig
- 7 rädslor
- 6 sånger jag tycker om
- 5 saker jag inte kan leva utan
- 4 minnen jag aldrig kommer glömma
- 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
- 2 saker jag önskar att jag kunde göra
- 1 person jag litar på
 
10 
Är helst inte hemma själv på kvällarna, tycker det är skitläskigt!
- Några av mina rädslor är, lastbilar, fåglar och clowner.
- Jag kan inte se på skräkfilm, då drömer jag mardrömmar i flera veckor.
- Är sjukt rädd för spöken osv...
- Om jag är hemma själv måste alla lampor i hela huset vara tända.
- Jag kollar på tv väldigt vädligt mycket.
- Jag blir sjukt tjurig om jag inte blir uppmärksam. ( det borde folk som känner mig veta)
- Är sjukt dålig på stavning och allt med skriving att göra.
- Jag är en jävligt dålig förlorare.
- Jag älskar alla mina vänner, men har nått så att jag alltid stör mig på nån och då blir jag jäkligt tjurig och vill bara ignorera den.
 
9
Borstar tänderna
- Träffar vänner
-  Sover
- Kollar på tv
- Äter
- Sitter vid mobilen
- Lyssnar på musik
- Äter godis haha
- Fixar håret
 
8
Människor som är själviska
- Såna som går efter mig och mina vänner när man verkligen försöker fly från den.
- tjat hit och dit
- Ja, jag blir ju somsagt irreterad om folk glömmer bort mig och jag inte får nån som helst uppmärksamhet.
- människor som tror dom är bra på saker, fast dom igentligen suger på det.
- Allt och alla är ireterande på morgonen, den störiga känslan alltså.
- När man har bestämt nått, sen ändras allt i sista minuten.
- Jag blir irreterad på fula människor, så jobbiga dom är?!?!
 
7
- Jag blir rädd mär jag tänker på döden.
- Ja, lastbilar är riktigt läskiga, jag tänker när det kommer en lastbil att den ska välta precis där jag står, rakt på mig så jag dööööööör..
- Att mista en nära vän
- Spöken är sjukt läskiga
- Möööörkret
- Jag är rädd för att bli äldre
- Att mista min familj, skulle fan inte klara mig då
 
6
As long As You Love Me "Justin Bieber" ALLA HANS LÅTAR
- Beneath Your Beautiful " Labrinth"
- Give Your Heart A Break " Demi Lovato"
- Afterski "DJ Broiler"
- Good Time " Owl City"   När jag mår riktigt bra
- Everybody Fucks "Pitbull"
 
5
- Mobilen
- Vännerna
- Min familj + hund
- TvN
- skidor
 
 
4
Klassresan med min gamla älskade klass
- Att kolla på Gothia Cup och all Liseberg då
-När jag sov med alice och Emilia och vi skulle sova på studsmattan och den kvällen var det stjärnfall, såååå fint!
- Lady Gaga och Rihanna konserterna! MAGISKT
 
3
OK
- Dumme fan
- Äsch
 
2
Trolla som jag ville
- Ja som alla andra Flyga
 
1
Bruden som jag känt i hela mitt liv, Alice Carlsson

asså kan lita till 100% på många fler, men skrev alice för vi vet exakt allt om varandra!
 
 
 
 
 
Långt inlägg blev det, men roligt var det! :* <333333
 
 
 
 
 
 

I'm gona live My life!

Hej! Skrev ett jävla inlägg förut, sen skulle jag skriva rubrik, då vara försvann allt?!? Jobbigt som fan! Men.. Ja idag var det ju en ganska så tråkig dag. Imorgon blir det badhuset med Alice o kanske några till. Hoppas på en flumm dag! Men nu ska jag sova! Godnatt :*


Love

Shit vad jag fryser. Längtar så mycket till sommaren och all värme! Idag åkte jag i backen i -16. Det var lite kallt, men inget sätter stopp för skidor! Imorgon är de torsdag igen.... Sjuk imorgon? Nu tror jag att jag ska sova, är riktigt trött! Godnatt!


--

Hej!! Ingenting att skriva om, men ja allt är bra! Hur nu skypar jag lite sådär!


👇👇 ner

*just nu


YOLO

Ska slå till och försöka sova snart! Hur nu flummar jag los med Alice! Godnatt


Snygging skriv!

Skriv på kik med mig!


IDAG SKITER JAG I ALLT

Trotsar solen och stannar inne. Idg är en dag som jag känner för att vara inne. "Idag skiter jag i allt", det är mitt moto idag. Riktigt ledsen att det är måndag imorgon, orkar inte, läxorna är så konstiga just nu! Ska slå till med nått att äta snart. Jag vill bara dra utomlands nu!


Tjäna

Upps, glömde bloggen! Dagen har sett ut, åkt skidor på förmiddagen, det var sjuuuukt kallt, sen var jag hemma och kollade på film, och kvällen har jag spenderat i Duveholms matsals kök. Jag har diskat hela kvällen. Jobbigt var det med nu är jag hemma och ska bara göra ingeting! Imorgon är det söndag👎
Men om det är någon som har lust att snacka på kik så är det helt lungt!


FREDAG

Gårdagen med Frida var riktigt bra! Vi somnade ändå rätt tidigt. Vi gjorde lite allt möjligt, från att äta smet till skypa till sova. Idag var det strålande sol, så vi passade på att vara ute i kylan, först åkte vi häst o pulka sen tog vi lite kort dock är korten hemma hos Frida, så kan inte vissa er. Men set var iallefall riktigt kallt. Nu är jag hemma och ska snart laga tacos för andra gången denna vecka.


Ont

Sjukt trött efter skidåkningen idag. Riktigt kul har det vart! Nu när jag kom hem lyckade jag ramla i trappen, Fyfan vad det värker i knät och tån... Inte bra,,, inte bra. Imorgon är det iallefall sista dagen i skolan för denna vecka. Men det är torsdag, hatar torsdagar, så låååångtråkiga.


Glad

Tisdag avklarat för denna vecka, skönt! Dagen har varit helt okej, fast vi hade ju bad, och det suger... Men annars så. Nu kollar jag på hollywood fruarna, riktigt bra! Sen blir det sussa, det är ju så segt att gå upp på morgonen. Imorgon kommer det bli grymt, först kort skoldag, sen spökbacken. Så mysigt! Hoppas vi ses!


Lilla mig✋🛁❤🏡

Flummig som få! Visst är mina smilysar riktigt riktigt söta! 😍😍


Städning!

Kör en liten hälsning!så Hej! Har precis blivit klar med min garderob, den så heeeemsk ut innan, men nu så är den fin igen. Tog några timmar, men det var det värt. Hann klippa sönder 2 par byxor till shorts och hittade även mina Jens. Nu blir det idrottsgalan och cola wiho. Imorgon taggar vi bad, buhuhu.... M


Buhu

Hemma nu efter helgen med tjejorna. Riktigt mysigt och roligt har vi haft, vi har bland annat kollat på Johan Falk och Breaking dawn. Idag var vi en sväng till spökbacken, men det söv så vi åkte hem efter en timme. Vi somnade väl nån gång runt 6 jag och Philippa, så måste erkänna att jag är lite trött idag. Cola, godis och musik i lurarna kör vi ikväll. VILL INTE GÅ TILL SKOLAN IMORGON, DÖR SÅ TRÅKIGT...😰


Lördag

Myskväll med världens finaste folk.


God natt

Känner att jag har gått och lyssnat på musik och spelat Hay Day hela dagen. Det spelet rekommenderas, sjukt kul. Nu ska jag sova. Imorgon blir det spökbacken, hoppas vi ses där! Puss


Frrrreedddag

Fredag! Sjukt skönt, har verkligen blivit skoltrött nu efter lovet. Ikväll ska jag inte göra nått speciellt. Just nu sitter jag här i min ensamhet och gör inget, tror jag ska äta strax..


Torsdag

Nu var det dags för läxor igen. Men med lite musik och godis så ska det gå bra. Annars här dagen varit bra, riktigt seg dag, kom knappt upp ur sängen imorse sen här jag varit allmänt trött hela dagen. Men imorgon är det Fredag, sjukt skönt!


-

-


RUUUMMMPPPAA

Hello! Shit vilken dag alltså. Jag tror nästan inget har gått rätt idag, haha. På svenskan körde vi fruktsallad och Philippa kom in och va med, då jävlar slängdes jag runt och ramlade som bara den. Sen nu på bilden, riktade läraren en låsaspistol med handen mot mig, man blir ju lite rädd så att säga, jag skulle inte säga att det är så normalt men men.... Och sen när vi står och väntar på bussen kör några förbi med en bil och börjar tuta, såklart kollar vi dit och vad ser vi, jo en äcklig jävla rumpa som sticker ut genom fönstret. Har igen anning om vem det var, men den kan man ju tacka för mardrömmar inatt, så jävla äcklig den va... Men nu är jag iallefall hemma och ska äta , är meega hungrig! Ikväll blir det kvällsåkning, hoppas det kommer lite roliga människor.


Fridolf

Min stackars hund får gå runt i tratt nu i 3 veckor. Det är så synd om henne, hon går in i saker med den hela tiden. Och hon står upp nästan hela tiden för hon vågar knappt lägga säg ner för hon är en lite gullig fegis! Hej


Trött

Sorry för dålig uppdatering men så blir det ibland. Igår var det första dagen i skolan efter 2 veckor, jag kan bara säga, jag längtar till sportlovet...igår drog även jag och Philippa med Alice hem. Vi myste med kycklingarna, kollade på film, åt pannkakor och typ hållde på med en massa småsaker. Det slutade med att vi stannade för natten. Det var mycket trevligt även fats madrassen jag och Philippa sov på inte hade nån luft i sig, ryggen är lite stel efter golvet men det går nog över snart!


Åh

Skön dag i backen med härligt folk! Imorgon är det skola igen, dö vad tråkigt! Det vore ju inte helt fel med sommarlov nu i några månader! Fuck this! Btw köpte en ny klänning igår!


03.36

Alla ligger och sover här! Och sen kommer lilla jag som är hur pigg som helst just nu! Vad ska man göra? Wopp wopp


Fredagen

Hej!! Idag har jag varit i ghost Hill! Det var sjukt kul men sjukt isigt! Det gick ju! Nu ikväll ska jag vara hemma och chilla. Kolla lite på gladiatorerna och äta godis, bra fredag! Alice och jag sitter och flummar på kik, hihi!


Torsdag

Skönt nu är alla julsaker borta för en stund! Har stört mig så på granen. Idag satt jag och Melwin vid datorn, resultatet av när han skulle skriva Rihanna, haha.


Onsdag

Shit vad det här lovet går snabbt? Det är ju snart slut... Idag blev det spökbacken igen. Blir nog det dom sista dagarna ! Cho


Minnen

Shit vart ska man börja? 2012 har varit ett skit år och ett riktigt jävla bra år! Iår fick jag och min "klass skiljas från varandra efter 7 underbara år. Vissa saknar jag att gå i samma klass som och andra är det bara skönt att dom har försvunnit ur mitt liv. Alla Discover vi har gjort och gått på, dom har det varit fart och fylla på. 3-4 juni 2012 är minnen, när vi var på vår sista klassresa, sjukt sjukt kul va det. Vi åka till Göteborg och gick på Liseberg båda dagarna. Och det är bar en i klassen som vinner något stort, vem tror ni det är, jag såklart! Sjukt kul! Mins jävligt bra i sommras när jag, Emilia, Edvin och Simon drog ut med båten, så himla mysigt det var, vi körde vattenkrig i båden osv.. Haha
Frida och jag var i busfabriken, det var otroligt kul! Alice och jag har gjort så sjukt konstiga och roliga saker så jag Knappt kommer på nått, vi gör så himla många saker! Men skara iår var BÄST 2012 är fan ett år att minnas! Älskar alla mina kompisar, nu siktar vi på ett nytt år med nya möjligheter och ja allt nytt! Love U So Fucking Mutch!


Desperat!

Gott nytt år osv! Nu ska jag kolla på solsidan och bara ha de riktigt bra! Imorgon taggar vi till på spökbacken igen, söker någon som vill åka med mig, så om du vill åka med lilla mig , kika, smsa, ring, facebooka, gör nått åt saken, för jag är ledig och desperat efter någon att åka med! Jag har gjort en tatuering på mig själv, det är drömmen sen, ja senare i livet!


RSS 2.0