Helgen

Hejsan! Fullspäckat schema hela helgen! Fredags flyttade vi ju! Sen igår var jag på cup nästan hela dagen. Och gissa vilka som vann hela skiten jo Värmbol. Amelie och jag värsta levde oss in i matcherna och typ börja skrika o allt , haha! Sen så följde Jesper och amelie och Alice med hem till mig för dom ville ju se. Sen stannade dom. Ja sen ringde det på dörren många gånger. Tror det slutade med att Anton och jag hade 11 kompisar i huset! Vad ska man göra vi bor ju i stan! Sjukt kul var det iallefall! Rummet blev kaos och alla människor som vi va sprang runt i huset och körde kurragömma! Haha ! Och ja sen när alla stack så la jag min nästan i sängen på direkten. Ja idag blir det också kolla på cup. Sen får vi se! 


Heja mig!

Hej! Nu är jag på plats i huset! Dock har jag inte gjort så mycket och inte varit till så mycket hjälp.. Haha men det var så jobbigt . Sen har jag världens huvudvärk eller ja hade alvedonen hat börjat verka nu! Annars känns det grymt skönt att äntligeeeeen vara i stan!! Kommer nog inte bli så mycket uppdatering för att vårat wi-fi kommer om typ 10 dagar. Så att ska göra det bästa jag kan! Nu är jag sugen på godis och vad ska man säga jag är fri kan dra till Ica om jag vill! Mohahahh hihi! Puss


FREDAG

Tjena ! Idag är det fucking fredag! Så jävla gött! Sen ska jag in i nya huset son jag aldrig har varit i hahah! Uppdaterar kanske om jag har tid sen ikväll eller nått!


FREDAG IMORGON SVIMMAR AV

Hej hej! Inget att skriva så uppdaterat bara om nuläget! 

Allmänt jätteseg dag idag..Jaha nu ligger jag på en Madras för min säng är ihop skruvad. Imorgon gäller det som jag har längtat! Hihi 



Dagen börjar på bästa sätt

Hej på er! Måste börja med att säga att Fyfan Sverige. Inte okeeej, jag är besviken.. 

Sen igår var vi på teater. Det sög, led så dålig det va. Stackars dom, de vaktade dörrarna i pausen så ingen skulle få därifrån, hahah då måste dom ju veta med sig att den är jättedålig! Tur att man somna , för alltså jag trodd jag skulle avlida! Idag nu sitter jag på bussen nu igen! 

Dagen började iallefall bra eller inte , jag skulle byta låt på mobilen och jag ville inte ta av mig vantarna så jag trök med nästan, hahahah men det var då kallt. Och då märkte jag inte att jag gick jättesnett åt sidan, så ja jag ramlade in i en buske. Sen inte nog med det, mina hörlurar fastnade i busken. Så jag fick dra bort dom .... Sen börjar man gå som ingeting och då en minut senare kommer det ut en från huset mittemot. Jävligt tur att jag hann börja gå! Tror iallefall han inte såg mig, hoppas iallefall !!!!HAHAHAHAHA 



Tisdag

Hej hej! Bloggade inte igår tror jag. Jag gjorde iallefall inte så mycket igår. Skolan och sen packade jag ner några låter till. Sen körde vi iväg dom till huset osv. Nu sitter jac i bussen! Idag kommer det vara en dålig dag, för att eftersom jag flyttade lite igår så glömde jag HEEELT totalt bort att plugga till provet i hemkunskap idag. Har panik vad ska jag göra? Fasiken att jag alltid ska dra ut på det till sista dagen och sen glömma..... 
Den här bilden passar mig så bra !!! 

Redan söndag "suuuuck"

Hej! Vaknade precis av att mamma skrek " vi börjar flytta nu". Härligt!!!! Igår var det en helt sjukt grym kväll! Fast tar det från början. 

Först så åkte mamma pappa och jag till Linköping. Där hämtade vi upp Anton och sen åkte vi till Ikea för att kolla på sängar. Jag hittade min dröm!!! Sen gick vi i några andra halv tråkiga butiker. Sen stack vi mot Norrköping fast då var klockan mycket så vi hann inte vara där så länge. Vi hann typ bara med MediaMarket. 

Sen åkte vi in direkt till stan vi för var bortbjudna. Då år jag där osv.

 Sen skjutsade mamma iväg mig, Agnes och Ebba C till Alice Skantz. Och då kom också jepser och cim , asså det var planerat. Vi gjorde allt möjligt, dunka musik, åkte linbana och det värsta av allt körde vatten poker. Det var det värsta jag varit med om typ! Spydde nästan! Men kul var det. Sen runt halv 1 kom mina föräldrar då skjutsade vi hem Agnes och hämtade Freja hos farmor o farfar. Sen åkte vi hem och jag la mig och kollade på film sen somnade jag. Idag ska jag inte göra så mycket hoppas jag! Hejs 

Har så sjukt många ego pics som jag måste bli av med HAHAHAHAH 


Vem älskar inte känslan av att bädda ner sig i en ny bäddad säng? Seriöst härligaste känslan!

Hej! Äntligen helg ! Så himla skönt! Idag har jag kollat på fotboll. Störde mig så himla mycket på Ronaldo, dels för att han överdrev sjukt mycket och var dryg och skulle hålla på o sjuka även fast det var Offside sen gjorde han 1-0 målet så dom vann! Jag tycker fotbollsspelarna är överskattade, seriöst halva bunten skulle ju Kunna göra en jävla 7 timmars film för det "filmar" så jävla mycket för minsta lilla! Jag tycker såhär det är små divor som springer runt på en gräsplan. Ska inte dra alla över samma kant men ni förstår! Men nu vänder vi om och taggar på nytt tills på tisdag då kör vi igen då på hemmaplan ! SEGER! 

Aja slut på fotbolls snack, nu ska jag typ kolla på nått Gossip avsnitt eller sova eller nått! För imorgon ska antagligen hela la familia till lindköping och Norrköping. Så dags att släcka snart antar jag. 





Live your life not others!

Hello! Ja idag har varit en soft seg dag! Amelie o jag stod ju i dazzet! Var tråkigare än vad jag trodde. Seriöst inte kul nånstans typ.

 Sen hade jag utvecklingssamtal och ja det gick ju bra! Just nu har jag 2 "F" som det står i omdömena fast det ska jag ändra på sväär! 

Sen nu ikväll så var jag iallefall och kollade på Tallås musikalen. Jag var för med Agnes, jepser och Ebba C. Den var bra i vissa scener som typ alla sånna musikaler. Sen efteråt så satt jag, Agnes, ebba , Jesper och fabbe och pratade och jag höll på att dö för jag frös såååå mycket!!! Sen stack vi bort mot söder där och sen kom mamma efter 10 och hämtade mig. Nu ligger jag i min varma säng och ska sova , så otroliggggt skönt! Varmt täcke o allt! Godnatt imorgon är det för i helvete fredag!!!!! Tummen upp! 



LEVER

Hej, drar ett jättesnabbt inlägg i pausen! Ja imorgon är det redan onsdag, livet går sjukt snabbt alltså! Har inget att skriva om för har ju bara varit i skolan! Så ja jag lever iallefall! Haaha egopicar sjuuukt mycket nuförtiden hahahah! 


TORSDAG

Tjena! Walla det är redan torsdag kväll!!! Måste säga att det är Förjävla härligt! Dagen har inte varit så speciell, skolan fört "standard" sen gick jag, amelie, jepser och Bilby till sultans och fikade och vi bara satt där och pratade i 3 timmar tror jag, tiden vara rann iväg! Grymt mysig och skönt att bara sitta där och prata om allt. Och nu kom jag precis på att vi har spanska prov imorgon...... Tror ni jag har pluggat något eller nej inte direkt.. Tagga F på det provet . Aa men önska mig lycka till! Chao
Sjukt god bakelse åt jag idag! Asså otroligt god! Det var typ hallon och choklad mousse i och sen choklad runt om! Mums 
Jag tycker själv det här var en sjukt snygg bild jag fotograferade på natten idag!!!! Hihi

Stay strong

Hej! Snabbt inlägg innan Jag ska sova. Idag först skola sen drog Jesper, fabbe och jag till sultans, eller ja Alice va med i typ 10 minuter Sen dissade hon mig standard och åkte hem med bil! Jag kände inte för att dra mig hemåt så vi stack till fabbe och var där och jag passade på att hjälpa jepser med hans läxa sen gjorde vi inte så mycket mer tror jag. Har legat och sovit i typ 40 minuter i mamma o pappas säng alladels nyss så är fortfarande ganska trött! Sleep well😘


22.44

 
Hej! Jag har inget speciellt att skriva. Tänkte bara visa att jag levde typ! Förövrigt allmänt tråkig vanlig måndag! Mitt moto just nu, fuck everything just watch Gossip Girl all day all night! Japp godnatt 

HÖSTLOVET

Hej, tänkte berätta om höstlovet då! Och jag börjar från fredagen då vi fick det!
Fredag: ja först var jag i skolan sen på kvällen sov jag hos Alice
Lördag: gjorde inte så mycket har jag för mig! 
Söndag: inte så mycket tror jag chillade hela dagen 
Måndag: först lovskola sen efter när vi slutade så gick vi till Sibylla och sen var jag med kompisar
Tisdag: lovskola först sen möte vi upp några kompisar och sen trog vi och åt nånstans. Sen trog vi till tågstationen och köpte biljetter.
Onsdag: lovskola en timmer först på morgonen, sen drog jag, Agnes, amelie, jepser och Alice till Stockholm! Det var grymt roligt! Grym dag helt enkelt. Sen när vi kom hem trog jag till farmor och farfar och åt.
Torsdag: ja här kan man ju säga att höstlovet började för mig. Låg hemma och sov i stort sätt hela dagen sen kom jag på att det är ju Halloween och då kan man inte va hemma så jag drog till stan och träffade Agnes, Alice och Ebba C. Jävlar vilken rolig kväll vi hade! Skrattade som aldrig förr!
Fredag;  jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde i fredags jag tror jag bara chillade hemma sen typ kom mamma och hämtade upp mig och Melwin sen drog vi och fikade på sultans och sen trog mamma jag och Melwin och kollade på tapeter i våra nya rum, dock fanns det inget jag tycke om särskilt mycket!
Lördag: först sov jag ut sen läste jag ut min förbannade bok som vi har i läxa, måste säga att de må vara Sveriges segaste bok!!!! Sen på kvällen kom Alice till mig och Sov här.
Söndag: ja idag vaknade jag av en kudde i ansiktet av Alice... Vi gjorde inte så mycket kollade mest på tv och lyssnade på musik. Sen stack hon hem, då passade jag på att göra mina läxor och slog även på film. Och nu sitter jag här vråååålhungrig och väntar på mat! Ikväll blir det nog solsidan och sen kanske nån film eller nått! Tagga skola imorgon... 





Afterski

#gryma


Halloween

Hej! Bloggen ligger på sidan nu om man kan säga så. Tappat suget totalt faktikst, men det kommer nog tillbaka snart så. Ja tänkte berätta lite kort om idag, först sov jag ut hur skönt som helst. Sen har jag kollat på Gossip Girl hela dagen och ätit korv. Sen nu ikväll så ville jag hitta på något så jag smsade lite och det slutade med att jag, Agnes, Alice S och Ebba C träffades. Handlade lite gott på Ica sen var vi hemma hos Alice och hade galet kul. Har inte skrattat så mycket på länge. Sen gjorde vi en blogg också men vill inte länka den än för vi måste fixa lite först med den för nu ser det förtaskig ut... Aa men det var ju halloween idag också, fast det var inget mer med det. Önskar det var lika kul som i USA på halloween här men ikke ska det vara så. Tänkte att jag tar hela lovet i ett enda stort inlägg nån dag. Och nu har till och med jag uppdaterat mobilen. Bra gjort julia! Aja ska sova nu. Pusss


RSS 2.0