Lördagen

Hej! Ja vart en ganska kaos dag idag! Först började dagen bra vi var i stan och handlade lite. Sen åkte jag hem kollade på film och var allmänt trött. Sen fick jag sms från Sofia då stod det att Anton hade skadat sig. Sen så ringde pappa direkt efter och ja Anton fick åka ambulans. Det här hände i Eskilstuna, så what to do, så mamma jag och Melwin satte oss i bilen ich åkte mot Eskilstuna sjukhus. När vi väl kom dit så fick vi sitta i väntrummet i typ en timme sen kom svaret, han klarade sig från att något var brutet! Tack o lov! Annars hade han behandlat mig som värsta slaven sväär. Men ja kvällen slutade bra iallefall satt och skypade med Alice ich amelie i stort sätt hela i kvällen. Vi kollade på b.l.a skidjackor och guess what, jo jag har hittat min skidjacka jag vill ha! FUCK YEAH! Den kostar 1499:- så inte så mycket heller! Toppppen! Men nu drar sig klockan på halv 2 så ska ta och sova nu. Ska sova så ut jätttte länge imorgon har jag bestämt! Natti

skvaller och mina åskiter!

hej hej! jag har tråkigt så jag tänkte passa på att skirva lite skvaller och sånt smått och gott som tjejer alltid tycker är intressant. ja den här gången kommer det handla om olika kändisar!
 
Vi kan börja prata om Gunilla Persson. ja vad ska man tycka om denna kvinna egentligen? Nu har hon tydligen gått till attack mot Tv3. För att dom har gjort så hon framställt som en arg dum käring. haha alltså och vet ni vad hon gör jo hon hotar med att inte göra nått mer Hollywood fruar. Alltså vet inte rikigt vad man ska tycka om det. Det är ju roligt att någon skämmer ut sig så pass mycket som hon gör i serien. Men  alla tycker hon är en idiot. right?!? Som jag tycker så skulle jag helldre se Isabell än gunilla i serien! 
 
Justin Bieber! läste precis att han har en ny kärlek om det nu är sant. Hon heter tydligen Jacque Rae Pyles. jag googlade på henne. ja Selena och Justin is waay to snyggare än dom iallefall , det måste jag säga!!  Jag tycker han borde leta sig tillbaka till selena, men ja om han blir lyckligare med henne så what to do.
 
Miley Cyrus! ja hon och Liam har nog officielt gjort slut. För förra veckan så avbröts deras förlovning och det har kommit ut bilder när han kysser en annan tjej, och jag sger reeedan???? Sen hade Miley då brytit ihop på scenen för hon var så ledsen... jag tycker synd om miley. Jag såg faktikst en bild, alla retar upp sig på att miley är nacken i sin musikvideo. men har ni någonsin tänk på att Lady gaga och Rihanna också har gjort det? men då var den ingen big deal för de är sånna som personer. Men hallå alla människor ändras och mognar upp. Det har miley också gjort, och hon gör allt typ för att folk ska se henne som hon är idag och inte den där tjejer men det långa bruna håret på Disney Chanel. Jag tycker hon är rikigt ball för att hon står för den hon är. Och hon har ju inga skandlar som knark eller värsta fyllot. så hon har ju kontroll över sitt liv right? Och musikvideon, kolla inte bara på videon och döm lyssna på texten också så förstår ni kanske lite bättre! 
 
Ja det här var alltså lite skvaller och åskiter från mig. ville ha nått att skriva om så då tyckte jag det här passade perfekt idag! ha en fortsatt trevlig fredag ! kysss :)
 

Godnatt

Hej! Idag har jag ju somsagt klippt mig. Vilket var oerhört skönt! Sen förbjöd min frisör mig att platta håret, haha. Sen framhävde hon min lockar! Jag blev fett nöjd, dock är ju mitt hår en ren röra bara! Finns inget positivt med det!!!! Sen. Fick jag även med mig en stickad tröja, exakt sån jag ville ha och även en Bh. Bra köp känner jag! När vi kom hem stallde jag mig och lagade mat. Vem lagade allt och fikade och tände ljus osv. Jo jag! Jag är bäst! Imorgon ät det dock skoljoggen vilket jag inte ser fram emot så mycket! Vet ni mer vad det är imorgon?  It's fucking fredag! Herregud vad snabbt det går!  Jag är lite orolig att vi har spanska glosor tills imorgon. Fan det är inte bra att va sjuk, men har ingen anning om läxor osv... Så ja det går inte så bra just nu. Aja ska sova nu. 




HAHAHAHAH

Hej ku vill jag bara tillägna en mening till min älskade mobil! 
Fy fan vad jag hatar den. Får ju fucking radera allt om jag måste uppdatera! Äckel hor mobil! Fuck you 
Ja dagen har rullat på som vanligt! Varit ass tråkig alltså! Imorgon ät det torsdag och jag ska klippa mig! Behövs verkligen må jag säga! Ja nu kan jag äntligen uppdatera mobilen men fan att jag ska göra det! Behövde det om App store eller nått skulle sluta funka! Fyfan det är så fult, ser ut som en 3- åring har tagit ett papper framför en mobil och försökt rita av alla appar osv! Ap fult! Ska försöka ha kvar vanliga så länge som möjligt ! Nu ska jag äta igen , för jag är hungrig !!!!! Hejs 

Alltså kunde inte sluta garva sönder av denna fråga. Fyfan vad bra! 


Vantar och halsduk CHEK

HEJSAN

Hej! Blev rikigt sen mat idag! Vi åkte in vid 8 och hämtade en fantastisk pizza! Herregud vad hungrig ja va.. Just nu kollar jag på Hollywood fruar! VÄRSTA BRA KVÄLLEN ! Det ägeeer! HA DET BRA! Imorgon blir det skola.. 


Mums

Tjena! Typ hatar att va sjuk för det är så himla tråååkigt! Nu känner jag att jag vill att det ska hända nått nytt i mitt liv. Samma gamla vanliga just nu, fett tråååkigt! Har iallefall ätit lite frukost nu och ska väl fortsätta kolla på tv. Imorgon blir det nog skola! Kommer ju blogga många gånger idag för det är ju det man gör när jag har tråkigt! 



Tisdag

Hej! Ja idag stannar jag hemma. Vill inte ta risken att jag fortfarande mår dåligt och får ett anfall eller vad man ska kalla det. Skönt att va hemma och villa upp sig må jag säga! Haha mamma har min nyckel till dörren sp jag skulle ändå inte kunnat gå till skolan för det fanns inget att låsa med. Men ja idag blir det fixa och lite så. Ska nog ta och göra lite Chai Latte sen också. Och mysa framför en film, för jag tror det regnar ute... Igår när jag skulle sova blev jag sjuuukt sugen på rostmackor så det ska jag äta sen! Men alla ha det bra i skolan medans jag gossar under mitt varma täcke! Kyss 


Film mys

Hej igen . Hade ju eller ja har migrän. Fast det börjar bli bättre. Kände att det blev hur många "typ" som helst i förra inlägget! Är huuur hungrig som helst, vet inte vad jag ska göra. Iallefall kollar jag på studentfesten nu. Grym film somsagt.hihi


Sjuk

Hej! Inte den bästa dagen för mig idag ... Ja dagen började bra med hålltimme osv. Fast ja det slutade med att jag låg hemma på golvet och grät. När jag va i skolan så började jag få ont i ögonen. Det blev bara värre och värre. Sen när jag åt så gjorde de så ont så jag satt typ där och typ halvgrät och blundade. Sen gick jag där ifrån till toerna och var tvungen att sitta ner för hade så ont i huvudet och ögonen. Så jag fick typ svimmattack. Så jag ringde mamma och skulle berätta fast då började jag gråta så ja haha Alice fick prata. Då skjutsade mamma hem mig och jag låg på golvet och grät för då hade jag även ont i magen, sen spydde jag några gånger och ja har sovit sen lunch ungefär . Det var seriöst typ nästan det värsta jag har varit med om. Nu vaknade jag precis och mår 4 av 10 typ. Så ska fortsätta sova. PUUUSS hoppas eran dag varit bättre än min. 

HEJ

Hej! Söndag idag! Blä! Ska alldeles strax sova! Ska bara slänga in ett inlägg här först! Idag har jag inte gjort allt mycket. Bara kollat lite film osv. Sen snackade jag med amelie ikväll. Vi hade lite girltalk om allt möjligt. Haha! Imorgon är det måndag! Fan alltså... Amen nu ska jag ta och sova! Förresten så har jag fått bilderna från amelie nu. Så dom kommer väl lite då och då. Godnatt 


http://ask.fm/juliaflood

Hej! Jag är typ fett glad för allt just nu! Haha fast jag har sjukt tråååkigt! Ni kan väldigt väldigt gärna klicka in på min ask och frågga massssssor! Becuese eller ja hur det stavas, jag har tråkigt, 0 vänner som vill vara med mig !

http://ask.fm/juliaflood http://ask.fm/juliaflood. http://ask.fm/juliaflood

Fett glad!

Hej! Idag har jag varit i Eskilstuna i stort sätt hela dagen. Grabbsen hade ju match mot hällbybrunn eller vad dom heter. DE BLEV SERIEVINNARE IDAG! Vann stort med 11-2 gryyymt. Nu har jag precis ätit på Sibylla eller hur det stavas.  Och är nu hemma! Märker verkligen att det är höst, shit vad kallt det är ute! Så nu när jag kom hem blir det Chai Latte, Ziperall, raggsocker och brasa och ljus! Myyysss! Nu är det lördag kväll med massa godis och chips! Faktikst ganska lycklig nu! Allt känns bra! Haha vilka töntar det är på ask!!! Ha en jääättttee trevlig lördag! MASSOR MED PUSSAAAR! 





FREDDDDAG

Hej igår ja det var orgenteringen. Fett tråkigt dett alltså! Men Alice och jag kom iallefall med värsta entrén till samlingssaken. Fyfan vad pinsamt! Sen var vi lite badasses så vi var ett gäng som gick till stannfågel orgenteringsplastsen även fast lärarna sa att man inte fick! OHHH! Idag ja fredag! Vilket betyder helllg! Har jobbat idag också tjänat money! Så jävla grym! Nu ligger jag hemma i soffan typ död. Så hmla trött på kvällarna nu alltså. Imorgon är det match som gäller ! KOM IGEN NU VÄRMBOL! 
FEETTTT SNYYYYYYGGGG! 

MISS

Hej! Läste att imorgon kommer den nya uppdateringen till iPhone. Har hört att det ska ändras väldigt mycket! Och att blogg appen kanske inte skulle fungera. Isåfall blir det trögt med bloggningen vill jag säga! Idag var det kaos på Mc då Big Macen kostade endast 5kr. Herregud ni anar inte, kaos och folk överallt ! Ska strax duscha fast först ska jag kolla klart på Idol. Snart helg igen! Fettttt skönt! SHIT FETT GLAD IGEN ÖVER EN SAK! MOOHAHAHA


Miss old Times!!!!!! 😪

MÅNDAG


Hej! Ikväll blev det träning. Och nu är det idol tittande! Sen ska jg plugga! PUUUSS

TIPS TILL ER

Hej!  Idag blir det värsta sköna dagen hemma! Ska ta och tända ljus sen ska jag mysa ner under täcket och kolla på film. Nån som har något tips? Asså måste verkligen tipsa som en film som heter studentfesten  tror jag. Svensk komedi. Sjukt roligt tycker jag! Värt att kolla på! Hörs kyss 
Miss summer time! SKOJA INTE ATT HÖSTEN ÄR HÄR! Hur mycket löv som helst på marken! Tråkig årstid välkommen .. 

Sooova sova sova

Tjena! Kvällen har varit rikigt chill. Bara legat i soffan typ. Premiär brasan idag. Fast fråga mig inte varför, tyckte själv det var sjukt varmt i huset men ja pappa är som han är. Imorgon få vi se vad son händer. Ledig som sagt! Kanske blir en spontanare hemma eller kanske nått annat! Haha! Puss goodnatt

Fett sexig i mina flätor! I know 

Söndag

Hej! Söndag idag! Känns som en väldigt skön söndag! Inget att Göra typ. Eller ja man kan väl egentligen säga att det är lördag? Yeees! Imorse kollade jag på fotboll, dock var det den sämsta matchen jag sätt på länge grabbsen gjort! Men what to do när det är en apa i motståndarlaget som är läskig.. Haha! Vet ni hur mycket jag saknar vintern????!??!? Gggggggrrryyyyymy mycket ! herregud jul nu please! 



Have A Good Lördag

Hej! Nu känner jag att jag vänt på dygnet lite! Sov ju knappt nått inatt. Sen var jag sjukt trött när jag kom hem vid typ 3 eller nått. Så då gick jag och la mig i sängen sen tog det inte så länge innan jag sov. Sen väckte Melwin mig nu och blev så Jävla rädd för jag trodde det var söndag och det känns fortfarande så. Hahaha! Idag blir det liren "kräftskiva" mer familjen. Fett myss. Sen ska jag basta lite också, för att pigna. Och nu ska jag sätta på Fångarna på Fortet på iPaden. 

Fredagen

Hej! Nu är alla vakna. Jag dog inte. Allt har varit grymt kul, igår kollade vi på Fredag den 13de. Passade prima igår.. Fast jag morgonen var en mardröm ..  Har inga Bilder som vanligt. Så det får bli utan! ! Hejdå! 

Bra start på lördagen !

Hej! Alla ligger och sover och jag dör av kissnödighet , fast jag vågar inte gå upp för vi kollade på skräckfilm igår... Just nu vill jag bara dö! 

Oh it's friday!

Hej! Hur skönt som helst med fredag! Ikväll är det stan som gäller. Det är typ ett gäng som ska sova hos Jesper. Sen ja får vi se vad som händer! Puss 
Hur fan tar man bort en bild man råka klicka på?!?!?? 

FREDAG IMORGON

Precis uppdaterat blogg appen! Grymt  ju. Idag var det som sagt lite oturs dag... Men ikväll var det favorit maten. Mums mums. Sen ska jag smaska på godis, mohaha 😂 
Imorgon är det inte vilken fredag som helst. Det är fredag den 13... 

Namnam
Även maten efter skolan. Grymt gott! 

Kaos kaos

Hej ! Sitter just nu på bussen! Sjukt trött är jag... Igår blev jag inte godkänd på ett prov och fick F på det provet. Idag var jag nära att missa bussen. Det går bra nu .. Rawr grymt Sälen


Kaos

Hej! Hollywood fruar just nu! Grymmaste programmet! Har fett med sjukt ont i huvudet! Dör typ! Ska snart gå och lägga mig tror jag!


Ja

Hej! Ikväll skulle jag ju Gymmat! Men det blev inte så, så istället satt jag, Sofia och fabbe och pratade. Haha kuligt! Nu ska jag sov alldeles strax, skapligt trött. Tagga ny vecka .......


SLEEEEP

Hej! Rikigt skönt med lite sovmorgon till sisådär kvart över 12 iallafall! Skulle kunnat sova hur länge som helst idag, men tillslut skrek mamma som faan! Fast är sjukt trött fortfarande, väldigt väldigt seg dag blir det iallefall idag. Ska väl dra mig ner till gymmet sen, är ju ganska frisk nu. Ska fan gå oh lägga mig klockan 8 idag! Trött som in i helvete även fast jag sovit i nästan 12 timmar. Nu blir det tv iallefall . Have a good söndag!


-

Bra Sverige på förra inlägget nu när jag läste! Hahahhah


HEELLO

Hej! Ja det är inte så kul att skiva om nått sen har man inga bilder till för dom är på Alice och Amelies kamra och dator! Så ja! Men det var iallefall sjukt kul, ska be nån av dom skicka bilderna till mig då ni får se! Det kommer de kommer! Hoppas ni sett videon jag la ut! Shit jag villll! Längtar! Baby I'm free so come to me! Vilket Rim jag gjorde, det bara kom till mig, grym! Men midja jag svänga in till stan och hämta Anton, men somsagt skriver om denna helg när jag fått bilderna! Har a good lördag! Kyyysss


#love

Rena drömmen!
Gjord av lilla mig!


#Perfect

Hej! Mamma hade varit så himla gullig och köpt godis idag! Gud vad jag är sjuk typ! Men har verkligen inte tid till att va hemma, ligger redan efter, så kan inte va hemma! Bara att stå ut! Fan snart är det helg igen, sjuk snabbt tiden går! Idag så man kungen och drottningen också, han var fan bitter, haha! Ska väl typ snart göra mig iordning och sen sova! Natti


Godnatt

Hej! Somsagt har jag varit med vänner idag, kul, var faktikst länge sen! Skrattat hur mycket som helst! Nu ligger jag under ett täcke och fryser sönder! Sen kan jag inte andas med näsan, och då är det jättejobbigt att äta och sova! Blä! Förkylning blä! Ska sova nu trött som faan!


Tisdag

Hej! Idag har jag varit i skolan, sen har jag varit med massa människor! Kuddkrig for the win! Jag vann alltså! Just nu sitter vi på Värmbol och typ gör inget! Haha tänkte kolla på fotboll, men det blev fett pinsamt! Hungrig!


Fråååga

Hej hoj! Nej jag är inte arg eller osams med henne! Såhär är det , jag och amelie, är väldigt lika på många sätt, båda ska alltid ha sin vilja igenom, den ena ska alltid vara mycket bättre än den andra, haha vi tävlar om väldigt mycket, och hur vi kommer fram till den som vinner är oftast genom att brottas eller slåss, hahha! Och båda tål mycket så ja vi brukar säga saker och dryga mot varandra! Men de är bara sånna vi är! Fast ibland blir det bara för mycket för båda och då måste vi liksom ge varandra lite utrymme! Och ja vi kan verkligen gå varandra på nerverna, och vet exakt vad man ska göra för att få den andre att bli riktigt arg. Haha ni förstår! Vi är väldigt konstiga mot varandra. Så fort vi är själva kommer vi allltid i alla lägen försent till allt! HAAhaha! Men det är bara sånna vi är liksom! Hihi älskar henne ändå, även fast hon är som hon är, ja! Och du som skickade denna fråga som kallar sig själv "en vän" vem är du min lilla vän då, haha?


Hej

Hej hopp! Dagen har varit lame typ! Inget att skriva, haha! Sitter i soffan just nu och kollar på nån film på tvN! Asså just nu har jag värsta perioden då jag typ aldrig har nått att göra ! Blä! Västra uttråkad!


Nu kommer bussen! Hihi

Hej! Fryser som in åt helvete! Sämre idag än igår! Står just nu och väntar på bussen! Asså det är så sjukt kallt ute! Tagga måndag....


Ta mig tillbaka!!!!!!

Hej! Ska strax sova! Håller på att bli sjuk och då är jag typ trött hela tiden! Imorgon måndag! Baajs! Känns som alla hatar mig, haha!


FUCK söndag

Hej! Håller på att göra mig iordning för att dra in mot stan! Jag är så fucking jävla taggad till att göra en sak' nu ska jag fixa mig! Kyyss


RSS 2.0