Miss Old Days

                                    Tjena
Ja tisdag kväll redan? Shit vad allt går fort , är det bra eller dåligt?!? 
Har inte bloggat sen i fredags så tar helgen lite fort. I lördags åkte jag skidor. Det sög. Sen kom jag hem och var utelåst i 1 timme o 20 min ungefär. Det sög! 
Sen kom mina kusiner hem till oss och skulle sova här. Så jag blev lite barnvakt. Så på kvällen runt 9 gick vi ut och åkte pulka. Hur kul som helst var det. Vi var ute i hela 2 timmar. Grym barnvakt som låter ungarna vara ute till 11... Aja sen kom Agnes förbi o åkte lite också . Sen kom även Jesper o bilby. Dom försökte tvinga mig att sova med dom, men jag hade verkligen inte orken. Sen när vi gick hem somnade jag nästan direkt i soffan. 

Söndag också pulka åk och sen grillning av korv i brasan. På kvällen gick jag på bio med farmor o farfar. Efter det stack jag till Agnes o jag o Ebba C skulle färga hennes hår. Det gick väl bra efter allt som hände hahah. Aja runt 10 gjorde vi våfflor och sedan gick jag hem. 

Går dagen sög balle om man får uttrycka sig så. Fast det bra var ju att jag var med amelie o Ebba . Vi hade det super kul! 

Denna dag har jag dock varit hemma. Hade ont i huvudet igår och hade det även idag. Sen mådde jag inte bra nånstans heller men . Så blev en glee dag alltså. Sätt säkert 7 avsnitt. Sen har jag även passat på att sova . Kvällen har jag lagat mat kollat på tv och druckit milkshake. Mums . 
Nu ligger jag i min nybäddade säng. Helt seriöst det är ju nästan det bästa som finns. 

Imorgon ska vi till spökbacken igen. 



.





OTROLIGT GRYMT

                                    Heeej
 Hur skönt med fredag?!??? 
Idag har dagen rullat på mycket bra! Sen efter skolan har jg sovit lite och kollat på film och ätit revbensspjäll! Mums 

Kvällen spenderades med sjukt skönt folk! Haft en otroliggggt rolig kväll med bästa!! Har sjungit, skrattat och dansat losss! Det var i te såhär att hela kvällen stod alla i ett hörn utan efter ett dag stod alla verkligen i en ring och skakade loss! Behövs verkligen göras om! :DDDD

Imorgon ska jag gå upp tidigt, tänkte först kolla på en fotbolls match sedan vidare på spökbacken som öppnar imorgon! Wohho

Aja ska sova nu! 

TACK ALLA FINA VÄNNER FÖR EN GRYM KVÄLL!!!!!!!!!!!! KÄRLEK TILL ER

Tog inga bilder, så får bli en på mig o amelie ! ;)

IQ befriade fiskmåsar

                                  Holllllla
Dagen har rullat på som vanligt. Känns väl ganska så skönt att tänka att snart är det helg! 

Alltså när man tänker efter så är det ju inte så långt kvar till sommarlov. Bara 20 veckor liksom, och om det rullar på som nu så är det sommarlov imorgon liksom. Haha 

Ne men idag efter skolan hjälpte jag mina föräldrar att handla till kiosken i spökbacken. Fick till och med gå in i lagret på Ica Maxi. Fett cooooool jag är! Haha ne men man fick väl en hel del blickar på sog när vi gick där med 3 vagnar och tog typ 15 saker av varje. Men tycker det är så underbart kul att se människors minner och reaktioner. 

Sen finns det ju människor med lite mindre IQ om man säger så! När vi ska stå och plocka upp 3 vagnar överfulla med saker och det finns liksom 100 kassor till , vad tror ni inte en snubbe gör då, jo han ställer sig bakom oss! Haha Wtf?!? Vi hade inte ena börjat plocka upp saker. Man bara herregud hur tänker du? Jaja om du vill vänta en timme så sure! Människor i detta samhälle alltså herregud! 
Nemen där står det en med 3 fulla vagnar, jag tror jag ställer mig där, det går nog snabbast. HAHAHHAHA dog typ lite smått. Men som sagt att människor kanske inte klockan aldrig ringer i . 

Ikväll har jag även varit i spökbacken och lastat in alla varor. Sen nu har jag myst med la familjen och ätit lite godis osv som jag INTE skulle hålla på med i veckorna.... Aja skitsamma! 

Jackan har skickats och är alltså nu påväg, wooho

Förresten fick jag mina betyg idag! Bättre än förväntan faktikst. Lite chokad måste jag erkänna!

Ska sova nu pusss

OMG vilken fin bild! :)

Don't Worry be happy

                                   Tjena!
Nu känner jag att min chek lista för tillfället kan bocka av många punkter. Gjort läxorna~chek
Färgat håret~chek 
Köpt skidjacka~chek
Spöckbacken öppnar~chek
Inte kommit försent till en enda lektion denna vecka~~~Chek
Ja ni ser många saker av klarade. Pappa o jag satt med de sista läxorna idag vilket var hur bra som helst! Imorgon är det onsdag, vilket betyder att halva veckan redan har gått! Tidn. går absolut fort.!!! Har alla haft strömavbrott ikväll eller? Vilken panik jag fick. Såklart skulle de va 7 minuter innan paradise... Men som tur var kom strömmen tillbaka exakt 21.59! Wohooooo 
Sov sött

Nya hårfärg "rödbrunt """ 

Fake A Smile

                        Hej
Drar ett snabbt inlägg innan jag ska sova! Halva dagen idag har jag kollat på Glee. Kollade på hela 7 avsnitt . Sen gick vi till Carro min moster o fikade för hon fyllde. Där "lekte" jag me mina otroligt busiga kusiner som inte alls kan sitta still i ens 5 min, haha. Aja där fick jag med mig hem ett par svarta Jens från Cheap Monday som var för små för henne. Testade dom nyss och som tur var passade dom! Alltid bra med ett par nya svarta i garderoben! Dock har jag tappat bort massor med byxor, vad ska man säga bajs , haha ne men attans. Nu ska jag sova och tagga en ny otroligt tråkig vecka! Positiva tankar! Vet ni att jag hatar skolan så jäävla mycket, och jag önskar allra mest att det skulle komma ett sommarlov imorgon! 



Helgen

                         Heej
Riktigt skönt med en extra lång helg alltså. Igår var jag hos Alice med amelie också o det var mysigt. Åt plankstek åt godis o chips osv. Sen hämtade mamma mig runt 9 tror jag.

Idag har jag varit nere på stan med mina föräldrar. Först gick vi o kollade på tapeter som ska sitta som fondvägg i mitt rum. Tror mamma o pappa ska ta tag i det nu o pappa ska måla det om nån vecka. Äntligen har verkligen skämts över mitt rum... Aja hoppas det blir bra. Sen gick mamma o jag iväg en sväng och sen bestämme vi oss för att ta en Chai Latte Vanilj som vi tog med oss när vi gick hem. Vilket var ganska skönt eftersom det var kallt. Dock brände jag tungan som känns nu också. Sen stack pappa o jag iväg o köpte min efterlängtade laddare :D 
Så himla skönt efter att ha laddat den på en högtalare i en månad. Sen köpte vi godis osv. Egentligen skulle mamma o jag köpt hårfärg men hon hann inte med den för hon skulle träna och bort så det blir imorgon tror jag! Min pappa är så himla bra så nu har han äntligen beställt pizza till oss barn o han medans mamma är borta. Och vad är klockan jo 10. Så kvällsmaten idag blir klockan 10. Och nu plinga det på dörren så jag tror pizzan precis kom i hemkörningen. Toppen är vråååålhungrig !!!!!!


Melwin o jag tog massvis med bilder idag för att sysselsätta oss

Thats a Secret I never tell you

                          Heeej
Snabbt inlägg innan sängdags eller vad man säger. 
Igår hade vi inställt sista lektionen så vi drog till subway o åt och sen tog vi bussen mot Alice. Där tog vi på oss allt varmt vi kunde komma åt och drog ut och åkte fyrhjuling o tefat o Bob. Oerhört kul och undebart! Det ska vi absolut göra om!!!!!! 

Idag vanlig skoldag, sen när jag kom hem så skulle jag kolla på en läxa som vi skulle gå in på youtube. Så ja men tror jag råkade somna för herregud jag skojar inte när jag säger att den var döööötråkig. Lyckades hålla mig vaken i 10 minuter men sen måste jag ha somnat för när jag kollade nästa gång stod den på typ 25,30  minuter eller nått. Men det var ju bara bra för då var den nästan slut. Haha opppps. 

Kollade även klart på hela serien av Gossip girl idag. Omg så jävla bra ! Herregud så om ni behöver veta vem Gossip girl är så fråga mig! Hihi sen om ni villl veta mer är jag villig att avslöja alllllt! :) nu ska jag bara börja om på den igen

You know you love me XoXo Gossip girl 
Mina boys 

Igår
Igåår

Godnatttttt

Tjena! Helgen har varit hur bra som helst! Fredags har jag väl redan skrivit om. Tror jag .! 
I går så var jag hemma på förmiddagen chillade o gjorde inte så mycket! Sen senare så kom Agnes o hämtade mig. Då drog vi till fabbe. Där var även Alice S o Oscar. Sen kom Tove o Jesper o Ebba efter oss. Vi kollade klart på en sjukt bra serie som fabbe o jag började på i fredags. Sen drog alla förutom jag, Ebba, fabbe o Alice . Fast vi skulle äta då tjejerna följde med mig hem och fabbe drog till sin mamma. Sen kom alla hem till mig igen typ. Och vi hängde här o gjorde inte speciellt mycket. Sen typ runt halv 2 bestämmer Ebba, Jesper, fabbe o jag att vi skulle sova hemma hos Jesper. Så ja vi fick ta oss ut i det kalla snöiga vädret och cyklade hem till Jesper. Där låg vi mest o pratade och lyssnade på musik. Jag det var sjukt skönt att bara vara liksom. Sen kollade vi på film o då sprang tiden iväg seriöst. För när filmen var slut var klockan halv 8 redan?!? Man bara okej skola imorgon, hur ska jag klara ??? Aja sen vaknade vi och typ halv 3 stack vi till kings och åt pizza. Sen efter det stack jag hem. Och det mina vänner var det jobbigaste och kallaste jag varit med om. Ville bara gråta när det snöade upp i ansiktet och uppförs backe och växeln sitter fast på 3:an...... Aja nu är jag hemma och jag har typ sovit och lagat mat. Det är de ända jag gjort! Nu ska jag sova för att imorgon kommer bli en pinnnnnna att gå upp! 




Lördag

Hej! Äntligen helg !! Igår var det skola ! Och ja ni såg även dansen som jag la upp här nedan.  Den efter vi hade dansat på Dud så stack jag till fabbe o Ebba i laggarhult. Vi gjorde inte så mycket . Sen på kvällen åt jag på Rhodos med tjejerna. Sen typ hem och inte gjorde alls mycket. Idag har jag suttit och kollat på lite Glee. Sen stack vi ett gäng till fabbe idag! Slutade med att jag, Ebba, fabbe o Alice S var kvar på slutet. Då skulle vi äta. Så tjejerna gick hem till mig och ja åt. Nu sitter Ebba, Alice, fabbe, Oscar, Jesper o jag på mitt rum och har sjuuukt tråkigt. Jag hatar att vara hemma hos sig själv. Det suger !!!!!! 


Dans

Sorry för dålig kvalité but jag fick den på sms så att.. Bättre kvalité finns på bloggen ;) #Amatörer


Dance


Efterlängtade skidor

Så himla taggad på fredag imorgon ! Ska verkligen bli skönt att kunna vara uppe och sen kunna vakna när man vill! 

Imorgon ska jag även äta på Rhodos med tjejerna. Ska bli suuper gott , längtar redan. 

Annars är det ganska tråkigt ute ellerhur! Menar inget grönt ute, inga löv på marken eller på träden, ingen snö, ingen sol, inga vackra blommor, ingen blå himmel. Ja you get it! Liksom det ända som finns är grått, lera , regn och halv kallt! Man blir ju inte ens tagga till att gå utanför dörren. Det är det som jag tycker är negativt med att det inte finns snö, det skulle bli så mycket ljusare o mysigare med snö! 

Me. Hörrni, de förbereder i spökbacken för att börja spruta i helgen! Hopppas verkligen det öppnar iår!! Vill så hemskt gärna åka skidor. Det är liksom där man träffas absolut alla. Sjukt mysigt att sitta i stugan och dricka choklad o skratta med vänner och sedan gå ut och åka skidor! Miss that !!! 





Tisdag

Hej! Först skoldagen idag. Blä va tråkigt de va! Vi har ju då prov imorgon i geografin. Har inte pluggat nått. Skulle göra det efter skolan , men blev så trött och nu är klockan halv 7 och har jag rört boken ! Naaj
Aja vi får se hur det här går , ska väl plugga nu eller nått....

BIO

Hej! 
Mamma och pappa skulle ha förstöt hemma hos oss så dom ville ha iväg oss! Så jag är med amelie just nu och vi har inga kompisar så vi drog på en spontan bio! Vi kollade på bio appen och såg att Sune på bildemester var på bio om en halvtimme ! Så vi drog och nu sitter bio salongen och väntar på att bion ska börja! Sen blir det hem och äta! Mums 

Btw jag har färgat håret ! ;)))) Brun ska jag bli jaaaaaai
No smink!



RIP Cory

Hejhej! Allt bra? 

Just nu ligger jag i sängen och har precis kollat på något grymt sorgligt! Kollade faktikst på Glee! Jag har följt glee sen dag ett liksom! Det är en grymt bra serie ! Men den här gången jag kollade var det nått exktra, för att jag kollade På det avsnittet när alla liksom säger hejdå till Finn som han heter i Glee men han heter ju egentligen Cory! Aja Sjukt värt att kolla på detta avsnitt! Även fast man inte har sett ett enda avsnitt borde man kolla på detta! Så sjukt rörande och jag grät faktikst ! På rikigt jag satt  och storsköt...! Kolla så förstår ni! 

Ni ser ju vilken säsong och avsnitt det är på bilden! Gå in och kolla nu och gråt! 

Nyår

Hej! Ja nytt år nya möjligheter! Ellerhur? Igår ar det nyår. Började bra, men blev lite kaos och irretationer senare, men det är väl sånt man får räkna med! Vi gick iallefall runt halv 11 11 från Tove som bor i Värmbol, vi skulle försöka komma till några kompisar men dom hade stuckit innan vi ens hann dit så att! Ja gänget vandrade vidare och vi fick stanna lite Random när klockan slog 12 och tända på lite raketer o öppna pommacen.  Då hade vi väl redan varit ute i typ 2 timmar o nästan ingen hade vantar o jag jade vår jackan på o linne under... Aja sen stack vi hem till mig och värmde oss lite. Drog 5 Pommac flaskan hos mig också. Sen stack vi mor Oscar för att sova där. När vi kom fram åt vi lite, snackate och bara va typ! Pratade även med Jesper med Ebba o amelie och det var underbart roligt! HAHAHHA! Aja sen låg jag o amelie o fabbe o Hugo i ett rum. Och jag o amelie låg på golvet med Sakosäckar medans dom andra låg i en säng! Aja sen låg vi och snackade med Tove och Linnea till runt 6. Sen tänkte vi sova! Och så vaknar jag av deras jävla mobiler som nån spammar på kik till dom så det vibrerade konstant i säkert 1 timme... Aja vaknade även av att jag låg på golvets attans. Får ta smällen typ imorgon, då kommer jag ha ont tror jag. Det var iallefall någorlunda kul! Men fan att vi inte stack till killarna från börjat, så jävla mycket roligare det hade vart..... Aja nästa år då jävlar! 

Jag tycker jag är dum på riktigt. Jag har inte gått o lagt mig en dag på lovet innan 3 .. Ligger själv i min säng o typ dygnar. Sen sover jag bort dagarna och vaknar runt halv 2 2. Attans för det. Hur ska jag klara skolan sen alltså......... Skolan kan ju seriöst stoppa upp sig i en Ko rumpa och stanna där så ingen behöver gå. Vem uppfann att man måste gå så jävla tidigt till skolan. Skit! Så himla skoltrött.! Här iallefall börjat på novellen som ska lämnas in snart! Fick en liten panikkänsla alltså. Men har skrivit klart snart ska bara små fixas lite hit o dit. Skönt att nästan Kunna cheka av det!!! Nu ska jag hör kvart över 3 försöka sova! Godnatt 


Tog absolut inga Bilder, ni får ursäkta mig men men. Nån måste ju ha bilderna! 

RSS 2.0