Det är helt galet

OMFG

OMGGGGGG


Jävlar bara 4 dagar kvar! Har längtat sen 13 december och nu ska vi dit på fredag! 

Ja

Heej!
Söndag igår. Va först med Kim och amelie ett tag. Sen drog maaaasssa människor ner till djulö. Fast bara jag och amelie som va tjejer dock. Men vi spelade vollyboll och badade. Sen drog jag, amelie, Kim, wilmer, Hugo o fabbe till kg. Där typ va vi bara. Assbra dag. Idag måndag. Vanligt dag. Snaart sommarlov lännnngtar!!!!😍




Heeeeelg

Gårdagen var vi massa som kolla på fotboll. Efter det cyklade vi till en pizzeria och jag åt mat. Osv osv jaja. Jag och amelie åkte hem till fabbe vid halv 1 och  Slutade med att jag skjutsade amelie hem från laggarhult vid 3. Idag har jag, ch, Sandra, Sandra, Natalie, Marica, o amelie varit på djulö i stort sätt hela dagen. Spelade vollyboll med massa killar. Badade när det var molnigt. Och typ blixtrade haha lever farligt. Kvällen var jag först med Natalie, Marica, Sandra h, Kim, Oscar, Simon och Erik och Jesper. Lite senare mötte vi Agnes och Tove. Då hade typ alla andra tjejer dragit. Så va med dom på kvällen. Sen drog vi vid 11 till djulö. Dit kom även wilmer och Hugo. Va där och badade vilket var svinkallt. Asså inte i vattnet men i luften... Sen drog vi hem vid 1. Nu är jag fixad inför att sova osv och klockan drar sig mot halv 3. Sent idag med men äsch sommarlov snart. Nu tänkte jag sova, godnatttt



Torsdag

Hej! Friidrottsdag hade vi idag. Sög ju att ha friidrott men allt är bättre än skola!!!!! Sjuk varm var det också. Efter åkte vi o badade och nu är jag hemma. Har en viktig läxa till imorgon. Dock är jag rädd att jag ska få F alltså... 


Hemmadag

Snabb blogg.
Idag här jag varit hemma. Chillat varit sjuk alltså. Kollat på 12 avsnitt gossip girl wooopp. Snart klar med allt igen ju. Drar en säsong varje helg ungefär , haha. Aja varit sjuk dig alltså inte hänt ett skit. Så ja pus godnaaattt❤️

Egopics igen

Sjukstuga

Hej. Söndagen spenderades med massa sköna vänner. Träffade ch o Sandra på stan sen drog vi till kg och träffade b.la fabbe, Karja, wilmer, Oscar Kim osv. Sen drog vi o kollade på match och efter tillbaka till kg. Va där till typ 7.
Aja idag har jag känt mig lite trött haha. Måndag. Men seriöst har jag faktikst ont i halsen o huvudet. Men har sovit och tagit alvedon så ja. Nu ska jag kolla på Gossip girl, säsong 4 wopppp

Det utvecklas ☝️
Egopics

Lördagen i bilder typ

Tänkte bara lägga upp några bilder från Alice blogg eftersom hon var fotografen hos Emma. Så here you go
Grillmästare 
Amelie the hero räddar mig  
Påväg ner till stranden 

Modeller på bryggan 
Modeller mer
Jadu




Helgen blev lång

Hallå lamt bloggande nu alltså! Aja tänkte berätta om helgen. Fredagen spenderades först på Linden. Slutade typ halv 12. Då åkte amel o jag hem till mig hoppade och lyssnade på musik så härligt. Sen åkte vi och köpte lite choklad och satt ute och åt. Sen mötte vi Ch och va med henne. Sen kom även Sandra. Då satt vi och åt lite jordgubbar och myste hahah. Sen åkte vi och mötte Natalie och Marica. Då åkte vi till djulö. Klockan va väl typ 10 då eller nått. Tog årets första dopp. Sjuuukt kallt. Gick runt i bikini till midnatt. Galet kalllllt!!!!  Sen stack amel o jag hem till mig och åt o sov. 

Vaknade av att amelie skulle åka till sin moppekurs klockan 9 fast sa hejdå och somna om haha. 

Sen när det va klart kom Jesper, amel, Natalie o Ch till mig. Vi bytte om och lite så, sen stack vi till djulö igen. Badade. Var fan nästan kallare då!! Sen hem hämta lite korv och laddare. Sen vidare till hulta. Vafan de nu ligger... Aja Tove o Alice hämta mig o amelie med bil och så åkte vi till Emma. Dit kom även Kim o Jesper och Lucas. Mysigt där osv. Fast ramlade ner för en trappa och skapade upp benet. Igår sved det typ men idag gör det ooont.... Aja smällen man får ta av att vara en klantskalle..... 

Vi åkte hem vid tio typ och då fick vi skjus till Sandbäcken och där va en massssa människor..!! Orka säga alla. Iallefall så var det chill där. Egentligen skulle vi några tjejer sova ute på ett tak men det blev inget. Aja sen stacka Amelie o Marica till Jesper men jag orkade verkligen inte så jag gick ensam från laggarhult till mig vid midnatt. Asså ni kan fråga amelie hur rädd jag var. Hatar mörkret och ingen höjdare att gå hem själv igenom stan.. Klarade det iallefall med amelie i telefonen hela vägen. Väl hemma åt jag mat igen så sent men äsch. Sen gick jag upp och kollade på tv typ. 

Vaknade av att typ Anton och dom som sov med han hoppade i min säng sen smällde igen dörren... Fyfan

Aja idag ska jag verkligen ta det lungt! Hejdå låååångt hektisk helg men men. 










ESC

Sitter och tittar på Eurovison. Sjukt dåligt! Haha finns ju inga bra låter. Man sitter här med hörlurar o bara, få det att slutaaa! Hoppas det kan komma en bra låt snart! Annars så bar jag upp tv och dvd och allt till mitt rum. Har tröttnat på swefilmer, sämst kvalité ju! Ikväll tänkte jag typ kolla på high school musical hahahhh, äsch! 


Muuuummmms

Hej! Sjukt soft med helg! Skoltrött och behöver sommaaaar! 
Idag blev jag väckt av pappa. Så gick ner till köket för frukost, då stod mamma där i köket och gjorde Amerikanska pannkakor. Hur mysigt som helst. Sen färsk vattenmelon till också! Vilken lyxfrukost!!!
Idag har jag säkert kollat på minst 10 avsnitt av Gossip girl! Kollat absolut hela dagen. Började om förra veckan och ska börja på säsong 3 straax. Snacka om att man kollar mycket då. 
Aja idag tänkte jag mysa med familjen och tydligen så är det Eurovision ikväll. Hade ingen anning men ja. Sverige kommer ju inte vinna men vem fasiken bryr sig?!? Pappa står ute vid grillar och fixar. Börjar bli rikigt hungrig nu. Senare tror jag faktikst jag även tänker bada. Mysss 

Ha en bra helg! XOXO GOSSIP GIRL 





Amelie och jag testade på Frappee igår på mc. Ingen hitt för oss ... 

Tråkkkk

Heej. 
Lördagkvällen spenderades med massa sköna människor. Fick åka lite moppe osv. Sjukt kul

Söndag hemmadag. Bara massa Gossip Girl.
Måndag, världens tråkigaste dag... Gjorde lite läxor hemma sen Gossip Girl.
Bättre att slänga in ett litet inlägg såhär än inget alls.
Snaaabbbb
GRYM UNDER HUNDRA DAGAR KVAR  


Lördaagen

Hallå hallå!

Lördag idag! Har varit på fotboll och träffade några sköna brudar . Sen efter cyklade Melwin och jag till mc och åt. Nu har vi varit på Ica och handlat godis och ligger i soffan med täcke o allt och kollar på Sune på bilsemester. Kvällen spenderas här i soffan som barnvakt åt Melwin wihoo..! 



Hela veckan

dålig uppdatering som vanligt...
äsch då
 
tänkte dra veckan så snabbt som möjligt.
 
Måndag fyllde Amelie år. så det firades med masssa jordgubbar,choklad, cola och nutella på Gastuberg med massa sköna personer! sjukt kuuuuuul!!! hon fick av Alice och mig en Lexington parfym och en puder och fondation borste.
 
 
Tisdag följde jag med Fabbe och Oscar hem till Fabbe, efter sju kom även Amelie och Karja. så stack vi på fotboll vilket sög så Amel och jag stack hem.
 
Tänkte precis skriva "onsdag inget speciellt" hade ju varit lite pinsamt om jag inte kommit på mig själv där.. aja iallefall onsdags var det valborg. började med att Amelie och jag glömde tiden på stan så i panik hem hade vi endast 15 minuter på oss att göra oss iordning inför valborg. jaiiiiii va bra vi är!
vi skulle träffas en massa tjejer och äta halv sex på Rhodos men ja vi gick från mig typ när det var 5 minuter kvar till halv. så powerwalk från mig till Rhodos. Gick dit på endast 10 minuter vilket jag tycker är sjuukt bra!!
mys där. Sen stack Ebba, jag och Amel till Djulö där ebba skulle jobba som Björne. Aja sen ner och träffa alla tjejer på Värmbol. Sen vidare till Karja där han och Fabbe skulle göra sig iordning. Efter det tog vi taxi till Laggahult. Alltså skulle vi vara hos Ch. nice kväll med liiite kaos men vad är en valborgs kväll utan kaoset? 
Stack därifrån vid tolv. Då gick vi alla till mc för att värma oss och sen var vi hungriga haha. men vid ett så stack Sandra, Amel, jag och Ebba till mig och sov här. 
 
Torsdag gick jag bara hemma och gjorde absolut ingenting tror jag.
 
Idaag har jag sovit. varit i soffan och varit på stan ätit på Sultans och lite så. Nu har vi gäster här hemma, men äsch jagtänkte ligga på mitt rum och lyssna på musik. kan va ganska skönt då och då. Skriver på datorn så hra dock inte så mycket bilder men men..
 
 
 
 
 

RSS 2.0