Uppdatering

Nu sitter jag här i soffan men Alice, Nisse o Anton! Haha vi är sociala och sitter vid mobiler, iPads och iPods!! Ajja det var senaste uppdateringen!

Ha det bäst puss ! <33


True


Tackar!! <33

Hejsan. Dagen har sett ut, först var jag i skolan. Vi hade typ vanligt skol jobb. Innan vi slutade kollade vi på nån slags film, det var ju sjukt skönt att inte jobba..! ;) efter skolan var jag hemma, gick ut med Freja och typ kollade på tv. Sen gick jag till jumpa hallen och va men några kompisar, det var skitkul! Tack för en rolig kväll tjejor..! Nu är det Big Brother som gäller.! :D

Ha det bäst puuss<3 


...

Hej. Förlåt för jag inte har bloggat på länge, men men jag har inte orkat.! :) hoppas ni har det bra och allt vad det är. I veckan har jag fotat och jag ska lägga ut lite bilder. Just nu kollar jag på Big Brother, skit bra men Annika måste tillbaka ju.! Men nu taggar vi skola den här veckan o några veckor till, sen så är det sommarlov..! :))

Ha det bäst puss!! <3 


Bla bla bla

Hejsan. Idag hade vi nationella prov i matten, tror det gick bra! Vilket jävla liv det är på Facebook, jäkla spammande! Men snart ska jag kolla på Big Brother, jaai .!


Ha deg bäst puss..!  <3


Kan jag ha den som ny header? <3


Way I like you

Why I like you? It would still not be too evigt.jag hope we will always be friends, but you never know what will happen in the future. Anything can happen!

Tråkigt

Hejsan. Idag har jag inte gjort mycke..! Vart på handboll o kollat på tv!! Jag har tråkigt därför bloggar jag nu. Men imorgon är det skola, jag längtar inte..! Nu ska jag lägga mig o läsa innan jag ska sova!


Ha det bäst puuuss.!  <33


...


...

Gilla mig för den jag är och inte den du vill att jag ska vara. Jag är inte perfekt, men vem är det? Äkta vänner är sig själva. Om du inte kan acceptera mig som den jag är, så är det ditt problem inte mitt..!


Justin Bieber <3

Hejsan. Just nu kollar jag på Big Brother, skitbra..! Men förut satt jag vid datan och då kolla jag typ på Justin Bieber. Då insåg jag hur snygg Justin är, och hur sött han var/är mot sina fans.! Asså det känslan var riktigt härlig.. Det går inte att beskriva men asså seriöst han ser riktigt bra ut!! om ni inte gillar han, ge han en chans för efter en stund inser du att han är riktigt bra på det han gör..!! Men det var det jag ville säga.!

Ha de bäst puss..!<3333


Fifan va bra..!

Idag var det guld, fifan vad bra det var idag..! Guld värt..! Men jag kan inte sova.. Vad fan ska jag göra? :0 <3


Bässta

Hejsan. Idag har jag vart med Alice och Philippa. Det vad sjukt kul, älskar er..! Vi gjorde världens finaste tavla. Men deg måste vi göra om tjejor..!!!! Nu sitter jag och tittar på Big Brother, skitbra!!


Ha det bäst puusss!! <3 <3


Melodifestivalen

Kom igen nu Molly och Danny jag hejar på er! Ring och rösta på dom ikväll, okej vad bra då säger vi så!
Ha det bäst puss! <3 <3

I will miss you! <3

Nu har iallefall några fått svar på om vi kom in på Floda, en av mina tre vänner kom in... :( Nu inser jag hur mycket jag kommer sakna er!!! LOVA mig att den sista terminen som vi går i samma klass ska vi ha riktigt riktigt kul tillsammans, och vi får aldrig aldrig tappa kontakten!! Jag börjar nästan gråta asså, fyfan var dom tvungna att göra så här? <3
JAG ÄLSKAR ER I ALL EVIGHET!! <3 <3 <3

Floda

JAII jag kom in på Floda!! Mem det dåliga är att Alice inte kom in!! Men jag håller fortfarande tummarna!!! <3 <3

Tråkigt!

Hejsan. Jag har inte bloggat på länge, men jag gör det nu iallefall.. Jag har väldigt tråkigt, vad ska man göra åt saken? Asså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, jag har inte gjort mycket i veckan. Men det är ju skönt att det är freedag snart! Men jaja har inget mer att skriva om!
Ha det bäst! <3 PUSS

Bäääst

Hejsan. Den här veckan har jag väl varit i skolan som vanligt..! Men idag va jag med Frida och Emilia, det var jätte kul.! Vi red och jag red utan att nån hållde i, riktigt jävla stolt.. Jag till och med travade hahhha.. Men nu kollar jag på Big Brother...! ;)

Ha de bäst puss.!! <333


RSS 2.0