Lalalalalalalala helg

Hallå!
Dålig uppdatering nuförtiden!! 
Men denna vecka har det faktikst varit mycket.
2 prov har jag även varit tvungen att hålla koll på. Sen hela torsdagen gick bort för jag hade konsert. 

Fredagen igår var sjukt skön. Slutade halv 12 och vädret var underbart. Så jag satt ute med amelie och jepser och pratade från halv 12 till typ halv 2. Sen kom även Julia M, Marica och Carro och då stack vi alla ner på stan. Men innan det skulle jag hämta cykeln och då träffade jag upp Alice S, Fabbe o Ebba. Så satte mig och snackade med dem ett tag . Sen åkte jag och fabbe ner till stan. Jag skulle möta dom andra och han skulle träffa Anton typ. 

Aja iallefall sen gick amelie och jag till Åhléns och presenterade oss inför praoen nästa vecka.

Kvällen gjorde jag väl egentligen inte så mycket. Prata mest med amelie och somnade ganska tidigt. Haaha







23 Mars

Hello! 
Söndag idag.. 
Idag har jag typ inte gjort nått på dagen.
Men nu på eftermiddagen kom amelie hit. Sen stack vi på direkten på fotboll! Bajstråkigt var det. Frys så fruktansvärt mycket alltså. Nu ikväll har jag kollat på film och ja typ inget mer. 


Olika nyanser bara för att


Fredag & Lördag

HEEJ!
Har bara ett ord för helg LYCKA!!!

Igår efter skolan stack jag o Frida till trolldal, hur stavas det?!?
Iallefall kollade på några som red och jävlar va roligt det blev ibland att titta! 

Sen efter det stack jag hem. Då följde jag med mamma och handlade för hol behövde min hjälp. Fick bli lite stressigt då Melwin ringde 7 gånger i minuten och sa att jag var tvungen att komma hem. Hade lovat han att jag skulle följa med till badhuset. Så direkt när jag kom hem fick jag slänga ner saker i en väska och så cyklade vi dit.

Efter badhuset cyklade vi till farmor för att äta och ta det lite lungt.
Senare på kvällen så fick jag cykla i mörkret från Nävertorp ensam. Och dom som känner mig vet att jag avskyr att vara i mörker...

Sen träffade jag upp Agnes och Jesper. Senare på natten typ cyklade jag och Agnes hem till mig för att sova här. Vi skypade lite med Jesper men tror båda somnade medans vi snackade. 
Idag har jag varit ute mycket faktikst. Det var ju ganska härligt väder. 

Först fikade jag på c&l (standard kladdkaka). 
Efter det satte jag mig hemma och kollade lite serier och tog det lungt.


Sen drog mamma och Melwin ut mig, så var tvungen att följa med ut och gå. Sen gick vi även till Ica och handlade godis. Ikväll har jag tagit det lungt, ätit godis och dip och typ kollat på tv. Skönt. 
Nu ska jag sova..! :*

Vet inte vart bilden kommer ifrån Dock men hade ingen annan 

Natti♡

Heej! 
Vilken dag. Först har det snöat sen har det regnat. När skolan var slut följde heter det så?  Iallefall så cyklade amelie och jag hem till mig i spöregnet och då var jag tvungen att gå ut me Freja för det var min dag. Bra dag alltså applåder!!!
Sen cyklade vi förbi ica och köpte med oss choklad och åkte sen till fabbe. Var sjukt kul iallefall och kom hem nu nästan 21. Vuxet, fick fel i skolan när jag skrev "9" när jag mena kväll så fan förlåt. Nu har jag lärt mig det . :) 
Förövrigt glömde jag boken som jag är tvungen att läsa ut denna vecka i skolan, ännu en gång applåder till mig själv... Har även läxa i spanska som är till imorgon. Hann ju inte göra den idag, hade ju massa annat. Och nu känner jag skitsamma alltså, kommer ändå aldrig lära mig den skiten. Så fuck that!!! Måste ta det långsammare i spanskan så jag förstår. Amelie sa det idag att hon skulle göra det och det tyckte jag verkade klokt eftersom vi sitter i samma båt om man säger så! :)

Min oroligt snygga one pice, hur stavas det?!? som jag iallefall gör i slöjden. 

Så jag spenderar mina dagar och min datatid på Mobilen, vilket är slut nu..

Top Model America nästa! Vill inte va me du Sveriges fett B. Och så vinner man mycket bättre i Amerika!!

Den här bilden beskriver min dag!


Så här har jag känt mig..

Singel

Hej! 
Jobbig vecka är det här må jag säga! 4 prov som ska göras, spanska läxa och Torgney förhör. För mycket nu, för mycket!!! Garanti på att jag inte kommer klara detta, om det blir för mycket saker så gör man ju allt slarvigt för att hinna med istället för att verkligen kolla att man kan, vilket kommer ge resultatet bajs.

Nu ikväll har jag degat framför tvN och iPaden. Skulle kolla på youtube om det var några nya spännande klipp och vad får man upp "cutest couple ever" osv. Klart jag fortsätter kolla på sånna videosar och känner hur ensam jag är. Idag har jag annars känt mig allmänt deppig av allt och typ nästan börja gråta när jag kom hem för att allt var för mycket! Haha ne okej inte gråtit men nästan alltså..... 

Ser ni mig, jo jag är där du ser 

I mitten....




Insperation

Söndags ångest! Mycket press i skolan just nu. Orkar inte.....
Hur skönt vore det inte med sol värme, sommarlov?!? Det är iallefall det jah vill ha. Eller kanske komma bort till värmen i nått annat land en några veckor. Skita i mobilen, slippa tänka på vad man ska äta varje dag, strunta i skolan och strunta i tiden. Bara vara, bara leva för nuet. Oj det är nått som verkligen skulle behövas nu. Gjorde för eran skull också ett kollage på det jag vill mer än allt just nu. 

Sitta o pussa på pojkvännen i solen, jaaaa!

Fredag

Helllo! 
Det ska bli förbaskat skönt med helg. Imorgon jag jag inga planer för tillfället. 
Tänkte ta en sak nu! Alltså ha nått att skriva om för första gången på sjuhundra år. 
Jag gick igenom min insta o massa gamla bilder på mig själv. Och måste säga att det har blivit en sån sjukt stor förändring på mig själv. De här bilderna till vänster eller va det blir är från 7:an och de till höger från 8:an. Sjukt, det är inte ens länge sen. Vad man kan utvecklas på bara ett år. Herregud 



Torsdag

Hej! 
Seg torsdag! Spanska provet gick åt helvete o idrotten också! 
Efter skolan drog ja o amelie till fabbe! Gjorde inte så mycket. Sen nu ikväll ha jag inte heller gjort mycket. Den kom jag på att jag måste göra en engelska recension till imorgon. Den tog ju typ 10000000 år att göra! Men vad säger man google översätt fixar allt ;)
Nu ska jag sova och imorgon är det fredag och ett matteprov som står på schemat. Vet ju redan nu att även de provet kommer gå åt helvete! Jay

Bilden talat för hela min hjärna.

Studiedag

Hej!
Så himla skönt med en ledig dag mitt i veckan. Igår var jag hos fabbe efter skolan! Sen på kvällen drog Agnes jag i några till, till krämbol. Men vi hann inte komma dit förän vi vände cykeln o cykla tillbaka. Tog minst en timme att cykla. Idag har åt jag på C&L o sen åkte vi tillbaka till fabbe. Kom precis hem o nu ska jag plugga till ett prov i spanskan Till imorgon... Dock glömde jag hela prov pluggs pappret i skolan så bra är jag! Aja får se hur detta kommer gå. 

!SÅ FUCK YOU AMELIE!




Helgen

Hur skönt med helg? Igår fyllde Alice år! Hon fick världens finaste moped, avundsjuk som bara den! Men riktigt kul för henne! 
Igår firade vi med amerikansk mat o choklad tårta o massa godis osv.
Idag har vi fotat lite ute i det underbar vädret! Dock bli bilderna inte så bra för det blåste hur mycket som helst. 
I kväll har jag kollat på melodifestivalen. Bajs va dåligt det gick... Ace skulle ju ha vunnit med hästlängder. Helt klart .. Kommer iallefall inte vinna med den där balladen.. :(  hahahah 
Lite bilder från dagen o gårdagen. 








Min positiva dag!!!!;)

Hejhej! För en gångs skulle ska det komma upp ett positivt inlägg! Har varit dålig på det tycker Frida så ja! Let's go

Dagen har faktikst varit bra! Skolan vet ni ju vad jag tycker om det så dä behöver vi inte gå in på. Efter skolan bjöd Edvin mig och Ebba på choklad han är guld värld. 

Sen har jag gått Runt och lallat på stan me Ebba o amelie i stort sätt hela kvällen. Undra om jag precis kom på ett ord som hette lallat eller om det finns. Vi har försökt hitta en vettig present till Alice.sim fyller imorgon! Wiihoo
Det ska firas med ja vettifan! Haha vi ska iallefall hem till henne och det blir skojsigt. 

Sen ska jag även försöka övertala mamma att vi ska fixa mitt hår på lördag! Vet inte men skäms typ över hur det ser ut! Man bara nej HELP me! 

Chokladen ❤️❤️❤️❤️❤️



Fett äcklig ät inte den !!!!!!!!!!!!!!


Hata skola

Hej hopp!
Pallar fan inget just nu! 75 tusen prov 50 läxor. Fuck My life. Bajs helvete
Har en bokrecension i engelska som jag inte ens har börjat lösa boken på och den är till nästa vecka! Blääää
Kommer inte till skolan imorgon pga att jag tyvärr har dött ! 
Drömmen vore ju om dom sa skolan är stängd idag pga bristande intresse! Jo tack det tackar vi inte nej till! 

Sholahopp

Söndag

Har absolut inte haft nått intresse av att blogga de senaste veckorna.  Skitsamma vad jag gjort under sportlovet osv. 

Det är helg men jag har sån ångest för det ät söndag... Känner mig totalt Depp och ser inget ljus i allt just nu om ni förstår. Sen måste jag plugga till prov idag också vilket suger. 
Jag vill bara komma bort från allt och alla i några veckor. Kunna sitta och tänka och fundera. Ja ni fattar
Har inte koll på nått skolan heller vilket inte heller är så bra. Måste verkligen ta tag i allt nu. Idag ska jag iallefall va hemma och kolla massa film o plugga. Det får bara bli så.

Nu ska jag dra bli upp från sängen och äta frukost. 





Vi satt och åt frukost i Globen! Ballt

Bilder från Stockholm iallefall 

Grattis My love ♡




RSS 2.0