Måndagen

Tjena

Shit vilken underbar dag! Vårväder i februari ? What  tycker det iallefall är extremt skönt för jag vill ha sommar.

Idag vaknade jag runt 11 satte mig i soffan och åt frukost och kollade på Peter Pan haha, gammal klassiker. 

Sen gick jag ut med Freja på en lång promenad i det härliga väder i sisådär en timme! Det var härligt. 
Nu har jag precis ätit lite "lunch" och jag vet inte vad jag ska göra nu, haha! Sova?!? Ne men skitsamma! 




Vinnarskalle

Hej hallå! 
Söndag idag, men va gör det liv imorgon ändå! 
Japp idag har jag absolut inte gjort ett skit! För övrigt så är det min namnsdag i sisådär 32 minuter till wohho! Nothing at all

Ehh imorgon måndag, vet inte vad som står på schemat men ! Aja hejdå

Melwin var ledsen så världens bästa syster som jag är gjorde jag en var sin milkshake till oss! Extremt jävla god (Samir mening) 
Såg ni loppet? Kan ju bara säga shalallalala Sverige shalalalalalala
Norge ni måste börja träna för att komma upp i våran nivå så dåååååliga ! Tror inte det hår för Northug eller hur det stavas suger! :) Så härligt att dom var typ mer än en minut efter ju!! Ojojoj


Alla hjärtans dag osv

Hur skönt är det inte med lov?!? 

Igår var det Alla Hjärtans Dag, inget speciellt för mig iallefall haha! 
Efter skolan var jag hos tandläkarn. Sen väntade jag på amelie som skulle komma hit, då åt vi lite osv! Sen drog vi vidare till fabbe! Var där en stund sen kom även Ebba och Jesper. Sen drog dom efter en stund, och meningen var att vi också skulle sticka men vi la oss i sängen och snackade i typ en timme till nästan. De är alltid härligt att bara chilla liksom, man behöver inte alltid göra en massa! Sen kom vi hem runt 12. Då satte vi på oss pyjamas och tog upp choklad mouse och cola o godis och satte på Magic Mike ! Den va feett dålig ju, iallefall dom 10 minuter jag såg! Sen somnade vi och klockan ringde 8 imorse. Det var jobbigt men vi kom upp. Då fick vi även frukost på sängen av Melwin myss! Sen stack vi och kollade på fotbolls cup! Och va där hela dagen till efter 4! Så är ganska trött nu! Bästa laget vann ju såklart! Grabbarna är så jävla Gryma! VÄRMBOL!!!! 
Iallefall nu kollar jag på melodifestivalen och är trött !  Imorgon vet jag inte rikigt vad som händer än! 
Hejdå puss 

GÖTT SVERIGE 
Myssifilt

Stavningen alltså

Helo!
Redan torsdag kväll? What 
Har ju varit lite seg med bloggandet, men har helt enkelt inte tid och måste prioritera andra saker före. 
Tisdag var det friluftsdag! Skidor hela dagen sen följde fabbe och Jesper med hem! Hängde och kollade på OS. 
Onsdag åkte vi skidor på kvällen! 
Torsdag idag ar jag pysslat med rummet  i stort sätt hela eftermiddagen. Sen avslutade jag dagen på bästa sätt, pizza och cola! 
Alltså nu är det skärpning, måste verkligen röra på mig nu! Börjar bli orolig över min egen framtid! Men det är så tråkigt att springa och speciellt när det är såhär kallt och slaskigt ute. Och pengar till att gymma osv har jag ej.. 
Men det är dags att ta tag i sitt liv! Nån som vet nått bra sätt att få insperationen och motiveringen till att träna eller? 

Förresten vad det blir fel i mina inlägg hela tiden ! Shit vad jobbig det måste va att läsa. Det är faktikst inte mitt fel, just saying!!!!!!! 

GE MIG 

Måndag

Hej!
Sjukt skön dag! Önskar alla lpndagar var såhär! 2 lektioner varav en med vikarie. Sen att få reeda på att Sveriges tråkigaste och jobbigaste lärare inte är där idag. My dreeeam! Sen kollade ju på brustna vingar! 
Ikväll har jag sovit lite och varit på Ica med pappa ich köpt fika tills imorgon då det är spökbacken hela dagen! Härligt! Ne men ska man sova nu Kanske? 

Vackra 


Fredag

Redan fredag? Wooow
Dagen har väl rullat på!
Kvällen har jah hängt lite på ett disco som fotbolls killarna "Antons lag" hade gjort. Grejen va att vi bara skulle lämna ljus och Melwin för men mamma stannade och jag pallade inte gå hem så då fick jag också göra det. 
Sen gick jag och mötte amelie och sedan gick vi tillbaka till discot och väntade på skjus. Anton frågade om vi inte are nått liv, men vad är inte bättre än att kolla på fotbolls killar som dansar och håller på med barn! Underbart ju ;) 
Skulle iallefall jag kalla att ha ett liv aha! 
Aja sen behöver vi ju inte detaljera mer vad vi gjorde ikväll. Hahah ;)))))) Aja ska somna i soffan mu hade jag tänkt! :*



.

                              20 SANNINGAR OM MIG !                                   
Tycker om att kramas men dock tycker jag det kan kännas lite werd att kramas med tjejer hahah
# Jag tycker det är extremt jobbigt att mina kompisar ska behöva välja mellan mig och min bror. Känns alltid som jag förstör då.
# Har otroligt svårt att bli kär och tycka om någon. Helt seriöst..
# Jag avskyr när jag inte får den uppmärksamhet jag vill ha. Då blir jag tjurig, hahahah. 
# Om någon slår mig på skoj så slår jag sjukt mycket hårdare tillbaka. Lite av en reflex haha.
# Jag irriterar mig lätt på hur folk är och vad dom kan göra.
# jag är en så sjuuukt dålig förlorare. Blir så fruktansvärt arg.
# Ja jag är en Tv människa men jag är så mycket hellre ute och hänger med vänner. 
# Jag älskar Cola.
# Jag jämför mig själv med andra hela tiden. Inte bra
# Jag tänker alltid att jag kommer dö när jag är ute och går själv.
# Jag hatar människor som är så egoistiska så det bara lyser om dom.  
# Människor som klagar på allt och alla är typ det värst jag vet. Så jävla jobbiga.
# Jag har blivit sämre i skolan sen jag började i 7:an
# Jag kan inte spara pengar. 20 kr på kontot just nu...
# Jag föredrar att hänga med några tjejer och många killar än bara massa tjejer.
# Hela min barndom har jag alltid varit med killar och Alice. Det var typ min ända tjej vän som jag var med utanför skolan. Och på skoltid i lågstadiet spelade jag alltid fotboll med killarna och hängde med dom istället för att leka "häst" med tjejerna. Och tack och lov, för där var det alltid drama.
# När jag blir stor ska jag flytta till mitt drömmande USA.
# Jag kan vara uppe sjukt länge på loven helt själv utan någon som helst andledning. Alltså jag är en nattuggla eller vad man kallar det.
# Jag vill ha en pojkvän, men somsagt svårt att hitta kärlek. 


Dagen

Hej 
Redan fredag imorgon! Oh shit vad härligt! Lördag tänker jag nog åka till spökbacken tror jag! 
Igår var jag där med Alice o amelie! Men vi åkte även med Kajsa och Simon! Sjukt kul faktikst att träffa nån från gamla klassen ! Saknar den tiden något så grymt! Pratar typ med 3 människor som jag ändå faktikst har växt upp med och känt i hela mitt liv. Sen igår var jag också lite spontant med fabbe o Ebba! Haha det ända vi gjorde var typ att sova i sängen och kolla lite på tv. Alltid skönt att inte behöva göra nått hela tiden utan bara ta det lungt och hänga in sängen , förstå mig rätt nu hahahaha! 

Aja mys mys

Nu ska jag sova faktikst och tagga fredag imorgon! Änså länge inget planerat! :*
DRÖÖÖÖM BLI SANNNNN :/


Min Insperation

                                           !Hej!
Jag har funderat mycket på det där om vad jag ska ge er för insperations inlägg.

Insperation kan ju verkligen handla om allt från drömmar till glädje till intresse till tröst. You Get It! 

Den här inspirationen jag tänker ge er handlar om en positiv dröm. Under kommer ni läsa en text som verkligen inspirerar mig! Jag skrev det själv till en kompis när den var nere, ledsen och behövde allt positivt! Jag blir själv alltid uppjagad och lycklig av att läsa den gör texten varje gång! Absolut värt att tänka så här när man är nere och det tjäns som ingeting kan ändra på det! 
Tänk då på vad som instresserar er och ger er Insperation! 


♡Kommer du ihåg när vi snackade här om dagen, om sommaren, värmen o Stockholm! Tänk att du ligger vid beachen, det är varmaste dagen på sommarlovet änså länge. Vi sitter ett helt gäng och skrattar och dricker drinkar! Livet är underbart och senare på kvällen grillar vi och spelar gitarr och sjunger runt brasan! Sen börjar det blir mörkt och stjärnorna lyser på himlen. Vi bestämmer oss för att det är så pass skönt ute så vi ska sova på taket! Vi tar med filtar och en kudde. Sen ligger vi där kollar upp mot stjärnorna ser stjärnfall skrattar , berättar roliga saker! Och somnar och dagen efter vaknar vi upp till en klarblå himmel och går då till subway i våra snygga Jensshorts och enkla linnen med solglasögon! När vi är mätta drar vi ner till stranden igen och ligger och solar och dunkar på musik och tänker livet kan inte bli bättre nu!

Här är då texten! Hoppas ni gillar den och ni förstår vad jag menar! Tänk på allt som gör er glada, det är faktikst Insperation! :)


Vet inte om ni ser hela texten men skitsamma ! 


                                 ♡Hejsan♡
Måndagen avklarad! Jaii
Efter skolan gick jag och Ebba ner på stan. Vi skulle kolla lite kläder osv. Slutade med att hon hittade 2 tröjor tror jag och jag en! Härligt med liiite nytt i garderoben!  

Ska strax göra mig iordning för att lägga mig i sängen och kolla på ph. 

Under kvällen eller morgondagen tänkte jag lägga upp lite Insperation typ. :) 





NÅN SOM KAN HJÄLPA MIG SÄGA HUR JAG SKA FÅ PLATS MED MINA BILDER? Känns ju super kul att skriva ett inlägg sen är bilden halv bara. Så störande...!


Love

                                    HELGEN
Japp. Nu är det söndag igen.. Shit vad allt går fort! I lördags så tänkte jag ju som jag skrev vara hemma, men så blev det inte. Blev att jag åkte hem till Ebba. Amelie o jag mötes vi Ica o köpte mys osv och åkte sedan till Ebba. Där lagade vi tacos o åt godis, fotade, skrattade, lyssnade på musik och kolla på Mellon. Sjukt kul. Men amelie har ju IQ 0 så hon var tvungen att ha med katten på en bild när vi tog kort så hon fick utslag på armarna och hon kunde inte andas vilket gjorde henne Depp. Så vid midnatt var det nog så vi följde henne hem. Snöbollskrig o allt då. När vi kom hem till Ebba igen så startade vi en ny insta, gå in och följ "vafanskaviHETA" heter vi! Grymt namn We know. :* 
Båda var sjukt trösta imorse så vi sov ut och låg i sängen till 2. Sen åt vi pannkakor och sen blev jag hämtad typ.

Har fikat lite hemma. Sen följde jag med Melwin till gympan och kollade. där träffade jag min moster så vi satt där och snackade. Hemma nu och äter godis , sen har jag söndags ångest!... 





Några bilder av alla


Lördaaaag

                                     Hejsan
Lördag idag! Hade planer till idag, men det gick åt helvete med det! Haha 
Men gör inte så mycket för mig. Tänkte kolla på Melodifestivalen och köpa massa gott till.  

Igår var det skola. Vi fick lära oss lite nytt på dansen osv. 
På kvällen åt jag på Sibylla med mamma och Melwin. 

Sen kom Alice S o Agnes till mig, så vi gick till pingst, hahha. Vi spelade Wii först. Sen sjöng Agnes o jag massssa karaoke , vilket var otroligt roligt! Sen avslutade vi med en film. Tyckte faktikst den var bra dock missade jag själva händelsen i filmen men Aja. Kom hem runt 12 och satte mig och kollade på tv. Sen somnade jag typ 2.

 Vakande förut och har precis ätit frukost! Nu kollar jag på glee! 

Trevlig lördag 



RSS 2.0